1.000 TL'ye powerbank önerisi

Makaleler
8
Yer
Castel Sant'Angelo
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 R1056NT
i5-14500HX | RTX 4060 Mobile 120W | 32 GB DDR5 5200Mhz
İyi sosyaller, telefonum en fazla 5 saat gittiğinden ve bu da bazen sıkıntı çıkarttığından bir powerbank arayışındayım.

-Piyasayı bilmiyorum ama sanırsam 1000 TL altına 20.000 mAh powerbankler bulunabiliyor.
-25W ve üstü olması tercihimdir. Telefonum için 25W'tan fazlası değişmiyor ancak 45W olursa arkadaşın telefonunu falan da doldurabilirim daha hızlı.
-Anker gibi güvenilir markalardan olmasını istiyorum. Hem güvenilirlik hem de uzun ömürlülük olarak daha iyi olacaktır.
-Sanırsam hepsinde var ancak Type-C olması gerek.
-Rengi çok fark etmez ancak koyu renkler çok ısındığından beyaz tercihimdir. Çok önemli değil ancak, eğer siyah vs daha uygunsa onu alırım.

Şimdiden teşekkürler.

Mcdodo MC-444 önerebilirim. Pielektronik sitesinde 100-150 TL daha ucuzdu diye hatırlıyorum ama şu an site bakımda. Ben 600 liraya almıştım, Ekim'ya da kasım ayından beri aktif olarak kullanıyorum günde en az 1 kere telefonumu tam şarj ettim bu cihazla. Tam şarjla 5000 mAh telefonumu tam 5 defa 0'dan 100'e dolduruyor. Şu anki fiyatı da aynı muhtemelen ama dediğim gibi site bakımda. Eksi olarak şarj hızı düşük ama ben geceleri şarj etmek için kullanacağımdan önemli değildi benim için. Bir de Type-C çıkış yok, olsa iyi olurdu. Ama kapasitesini göz önüne alırsak fiyatına göre önerebileceğim bir ürün, ben gayet memnunum.

Mcdodo MC-444 önerebilirim. Pielektronik sitesinde 100-150 TL daha ucuzdu diye hatırlıyorum ama şu an site bakımda. Ben 600 liraya almıştım, Ekim'ya da kasım ayından beri aktif olarak kullanıyorum günde en az 1 kere telefonumu tam şarj ettim bu cihazla. Tam şarjla 5000 mAh telefonumu tam 5 defa 0'dan 100'e dolduruyor. Şu anki fiyatı da aynı muhtemelen ama dediğim gibi site bakımda. Eksi olarak şarj hızı düşük ama ben geceleri şarj etmek için kullanacağımdan önemli değildi benim için. Bir de Type-C çıkış yok, olsa iyi olurdu. Ama kapasitesini göz önüne alırsak fiyatına göre önerebileceğim bir ürün, ben gayet memnunum.
10W çok az geldi. Ayrıca Type-C olması zorunlu çünkü kablom Type-C to Type-C.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı