1.000TL bütçeye kulak üstü kulaklık önerisi

• Konuyu başlatan Sfea
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 115

Sfea

Femtopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçem 1000 TL biraz geçkin de olabilir sorun olmaz. Aklımda Havit Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu var kablolu kablosuz önemli değil CS gibi oyunlar oynuyorum. FPS oyunlarında işime yarayacak mikrofonu kaliteli kulaklık öneriniz var mı, belirttiğim kulaklık alınır mı?
CS gibi ses kasma ağırlıklı oyun oynuyorsanız internet üzerindeki yorumlardan bu kulaklık önerilmiyor.
Ses kasma için H2002P en mantıklısıdır bu fiyata.

Bütçem 1000 TL biraz geçkin de olabilir sorun olmaz. Aklımda Havit Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu var kablolu kablosuz önemli değil CS gibi oyunlar oynuyorum. FPS oyunlarında işime yarayacak mikrofonu kaliteli kulaklık öneriniz var mı, belirttiğim kulaklık alınır mı?
James Donkey serilerini öneririm.
710 modelini kullanıyorum rahatlık ve performansı mükemmel ve 700 TL

Daha iyi modelleri var tabikide 712 ve 720 modellerini önerebilirim.

Gamepower markasının kulaklıklarına ne dersiniz?
CS gibi ses kasma ağırlıklı oyun oynuyorsanız internet üzerindeki yorumlardan bu kulaklık önerilmiyor.
Ses kasma için H2002P en mantıklısıdır bu fiyata.
James Donkey serilerini öneririm.
710 modelini kullanıyorum rahatlık ve performansı mükemmel ve 700 TL

Daha iyi modelleri var tabikide 712 ve 720 modellerini önerebilirim.

H2002P dışında öneriniz var mı o bütçemi biraz zorluyor.
Ses kasma konusunu çok dikkate almıyorsanız dediğiniz alınır çok dikkat ediyorsanız 2002p başka seçenek yok maalesef.

Son düzenleme:
Geri
Yukarı