1.1-1.3 milyon TL arası SUV tavsiyesi

• Konuyu başlatan Rkzn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.050

Rkzn

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, otomatik vites benzinli SUV araç bakıyorum 1.1 - 1.300.000 civarı.
Senede Max 10K km yaparım, 3 kişilik aile için bagajı üzmeyecek, konforlu, cam tavan veya sunrooflu ihtiyacıma göre aklımdaki modeller şunlar:
Ford Puma 1.0
Toyota Yaris Cross 1.5 benzin
Skoda Kamiq 1.0
Cherry omoda 5 Luxury
Qashqai 1.3 Skypack
Bu modeller içinde hangisini önerirsiniz veya başka önerileriniz varsa yazarsanız memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Senede Max 10K km yaparım, 3 kişilik aile için bagajı üzmeyecek, konforlu, cam tavan veya sunrooflu ihtiyacıma göre aklımdaki modeller şunlar:
Ford Puma 1.0
Skoda Kamiq 1.0
Cherry omoda 5 Luxury
Qashqai 1.3 Skypack
Bu modeller içinde hangisini önerirsiniz veya başka önerileriniz varsa yazarsanız memnun olurum.
İkinci el düşünür müsünüz düşünürseniz hangi ildesiniz

Ford Puma 1.0
Skoda Kamiq 1.0
Cherry omoda 5 Luxury
Qashqai 1.3 Skypack
Saydığın araçlar arasında malzeme kalitesi, servis ağı, yol tutuşu ve sürerken hissedeceğin güven seviyesi olarak kesinlikle PUMA. Ford, yol tutuşu ve sağlamlık konusunda tartışılmaz. Ancak tatmin etme konusunu bilemedim. Çin araçları daha düşük ücrete çok daha ileri teknoloji imkanı sunuyor. Bu araçların pek çoğunu kullandım işim gereği kiralayıp vs. Puma en iyisiydi ama ben görüntüsünü sevmiyorum. Kurbağayı model alarak tasarlayan mühendisin kafa yapısını merak ettim.

Servise az gideyim, az arıza versin ( cherry ve nissan hariç bu araçlar öyle çok arıza vermez. Bu 2si de sadece elektronik arıza verir) malzemesi ucuz olsun, donanımı da iyi olsun derseniz Toyota tavsiye ederim. Skoda Alman grubu. Bu araçların malzemeleri pahalı olduğu gibi ustalar da ekstra geçiriyor... Ford da ucuz değildir ama en azından aracına güvenirsin yolda bırakmaz.

İkinci el düşünür müsünüz düşünürseniz hangi ildesiniz
2. El bakıyorum Balıkesir de oturuyorum ama önce elimdeki aracı satmam lazım

Saydığın araçlar arasında malzeme kalitesi, servis ağı, yol tutuşu ve sürerken hissedeceğin güven seviyesi olarak kesinlikle PUMA. Ford, yol tutuşu ve sağlamlık konusunda tartışılmaz. Ancak tatmin etme konusunu bilemedim. Çin araçları daha düşük ücrete çok daha ileri teknoloji imkanı sunuyor. Bu araçların pek çoğunu kullandım işim gereği kiralayıp vs. Puma en iyisiydi ama ben görüntüsünü sevmiyorum. Kurbağayı model alarak tasarlayan mühendisin kafa yapısını merak ettim.

Servise az gideyim, az arıza versin ( cherry ve nissan hariç bu araçlar öyle çok arıza vermez. Bu 2si de sadece elektronik arıza verir) malzemesi ucuz olsun, donanımı da iyi olsun derseniz Toyota tavsiye ederim. Skoda Alman grubu. Bu araçların malzemeleri pahalı olduğu gibi ustalar da ekstra geçiriyor... Ford da ucuz değildir ama en azından aracına güvenirsin yolda bırakmaz.
Teşekkürler hocam bizde pumaya daha sıcak bakıyoruz tipi göreceli olarak hoşumuza gidiyor değişik bir modeli var :)

Ford Puma 1.0
Skoda Kamiq 1.0
Cherry omoda 5 Luxury
Qashqai 1.3 Skypack
Omoda 5 veya Qashqai oneririm. Puma bu modellere gore bence kucuk ve 1.0 motorlar uzun vadede cok saglikli motorlar degil, yani Omoda 5'te 1.6 turbo motor varken ben tercih etmezdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı