1- 1.5 milyon TL araba önerisi

Uçana kaçana gider yaparım para harcarım diyorsanız;
Audi A4-A5 1.4 yada 2.0 TDİ&TFSİ farketmeksizin stok olarakta güzel araçlardır ama güvenilir yerlerde custom egzoz sistemi+yazılım+hava kiti+dump valve vs. yapsanız size istediğinizi fazlasıyla alırsınız.
Veya;
F30 320i 170'lik stok olarak zaten güzel makine ama egzoz+basit bir yazılım harici vag grubu gibi kurcalamaya fazla gelmez.
Konfor ve performans dengeli olsun diyorsanız;
Mercedes E250-E350 Coupe&Sedan olabilir.
1.5 kadar bütçeniz varken gidipte alt segment markalara&araçlara bakmayın paranıza, kendinize yazık.

Selam, şöyle bir bütçem var, bu bütçeye kaçabilecek bir araba istiyorum otobanda gazlayabildiğim. Aklımda I20n var ama ne kadar mantıklı olabilir düşünemiyorum.
A4 45 TSFİ bulunursa harika olur inanılmaz atik, 0-100'ü 5,8 saniye.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Biraz sıkıntı yaratabilir ancak Audi TT'lerin 2.0 TSFI olanları da inanılmaz iyi gidiyor.

4.30i 2016 2017 bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
İ20N aşırı mantıksız. İnanılmaz benzin yiyor. Nasıl bir araç düşünüyorsunuz? Biraz daha ayrıntı verebilir misiniz?

Yolda kaçabilecek bir araç istiyorum, Konforlu olsun.

A4 45 TSFİ bulunursa harika olur inanılmaz atik, 0-100'ü 5,8 saniye.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Biraz sıkıntı yaratabilir ancak Audi TT'lerin 2.0 TSFI olanları da inanılmaz iyi gidiyor.

4.30i 2016 2017 bakabilirsiniz.

Hocam RS serisi çok hoşuma gidiyor bütçeyi arttırıp almak mantıklı mı?

İ20N şahane bir arabadır fakat bütçeniz biraz daha yüksek olduğundan alternatif üretilebilir. Sıfır mı arıyorsunuz?

Evet en önemli konu, sıfır olması, 2 el araç hayatta binmem.

2022 Peugeot 508 GT Line. Konfor olarak ve güç olarak çok başarılı. 225HP olması lazım. Tavsiye ederim.

Bu araca yazılım atıp 300-400 beygir almak mümkün mü ya da Turbo falan taktırıp?

Taktırabilirsiniz ancak aracın garantisi bozulur.

Hocam servisler zaten aynı parayı alıyorlar, o beygirleri almak benim için önemli.

Hocam elimde şu an bir ev var onu satıp bütçeyi arşa çıkarıp, S500 Tarzı bir şey almak hem aile aracı hem de uzayan bir araç almak mantıklı olur mu?
@Porsche 911 GT3 RS

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı