Merhaba arkadaşlar, 9. sınıf lise 1 öğrencisiyim normalde 10. sınıfım fakat 1 sene geç başladım okula her neyse. Bugün bir arkadaşımla yan okul olan meslek lisesine gittik ve arkadaşlarıyla buluştuk selamlaştık falan ceplerden sigara çıkmaya başladı herkese teker teker ikram etti o paketi çıkaran arkadaş daha sonra benim arkadaşım da 1 dal aldı bana da ikram ettiler de ben kabul etmedim. Astım kronik hastasıyım ondan ötürü ama yaptığım hataya gelecek olursak arkadaşıma "1-2 fıs alsam etkiler mi?" diye sordum "hiçbir şey olmaz rahatta kal" dedi tamam lan dedim falan o grubun içinde gaza geldim 1-2 fıs aldım ama dumanı içime kadar çekmedim. Ağzımdan ufak bir duman çıktı, üflediğim zaman daha sonra ilk başlarda bir şey olmadı fakat 10-15 dk sonra bir nefes daralması başladı ama hala tazı gibi kosabiliyordum okuldayken falanda ağzımda tadı kalmıştı ve iğrenç bir şeydi tavsiye etmem. Boş havadan başka bir şey değil haberiniz olsun. Sadece sorum şu herhangi bir sorun oluşur mu? 1- 2 fıs aldım ama tam almadım astım kronik hastalığımda var arkadaşlarıma dedim. Anlattım durumu 1 haftaya düzelir dediler sizin de görüşleriniz önemli benim için şimdiden teşekkürler
.