2 2nattydu Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 1.076 Çözümler 2 12 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar 1-2 hafta da sıkı disiplinle daha parçalı gözükebilir miyim? Malum yaz ayı geldi.
3 394919 Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.589 Makaleler 1 Çözümler 12 12 Haziran 2023 #2 bilgici21 dedi: Arkadaşlar 1-2 hafta da sıkı disiplinle daha parçalı gözükebilir miyim? Malum yaz ayı geldi. Genişletmek için tıkla... Kanka 1 kutu acı biber ye ishal ol daha parçalı gösterir 1 haftada.
bilgici21 dedi: Arkadaşlar 1-2 hafta da sıkı disiplinle daha parçalı gözükebilir miyim? Malum yaz ayı geldi. Genişletmek için tıkla... Kanka 1 kutu acı biber ye ishal ol daha parçalı gösterir 1 haftada.
TeknoEmir Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 394 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #3 bilgici21 dedi: Arkadaşlar 1-2 hafta da sıkı disiplinle daha parçalı gözükebilir miyim? Malum yaz ayı geldi. Genişletmek için tıkla... Dostum Allah aşkına hep aynı konuyu açıyorsun D. Ben 2 aydır öküz gibi kardiyo ve diyet yapıyorum. Daha adam gibi parçalı değilim .
bilgici21 dedi: Arkadaşlar 1-2 hafta da sıkı disiplinle daha parçalı gözükebilir miyim? Malum yaz ayı geldi. Genişletmek için tıkla... Dostum Allah aşkına hep aynı konuyu açıyorsun D. Ben 2 aydır öküz gibi kardiyo ve diyet yapıyorum. Daha adam gibi parçalı değilim .
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.540 Makaleler 3 Çözümler 58 14 Haziran 2023 #4 Sadece 1 sene içerisinde bile kas hatlarının daha yeni yeni belirginleşmeye başlamışken, 1-2 haftada steroidle bile şekile giremezsiniz.
Sadece 1 sene içerisinde bile kas hatlarının daha yeni yeni belirginleşmeye başlamışken, 1-2 haftada steroidle bile şekile giremezsiniz.
5 596802 Decapat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 1.934 14 Haziran 2023 #5 ZZ Erwin Rommel dedi: Sadece 1 sene içerisinde bile kas hatlarının daha yeni yeni belirginleşmeye başlamışken, 1-2 haftada steroidle bile şekile giremezsiniz. Genişletmek için tıkla... Konudaki en doğru yorum Cosmic Pegasus dedi: Konudaki en doğru yorum Genişletmek için tıkla... Steroidlerin çalışması da 1 aydan önce olmuyor ayrıca ilk kür zaten bulk kürü yapılıyor define değil
ZZ Erwin Rommel dedi: Sadece 1 sene içerisinde bile kas hatlarının daha yeni yeni belirginleşmeye başlamışken, 1-2 haftada steroidle bile şekile giremezsiniz. Genişletmek için tıkla... Konudaki en doğru yorum Cosmic Pegasus dedi: Konudaki en doğru yorum Genişletmek için tıkla... Steroidlerin çalışması da 1 aydan önce olmuyor ayrıca ilk kür zaten bulk kürü yapılıyor define değil