1-2 yıl idarelikten ekran kartı ve RAM tavsiyesi

Akakçe'deki direkt site üzerinden satışmış şimdi fark ettim, oradan hiç sipariş vermedim. Ne desem yalan olur o yüzden. Hepsiburada'ya bakabilirsiniz, bu linkteki satıcı da güvenilir bir satıcı:

Fark şöyle olur, oyunlarda bir miktar rahatlama olur 4gb olanında, ama 2gb olanı da idarelik kullanım için aman aman bir fark oluşturmaz. Ama dediğim gibi oyun için alıyorsanız almışken 4gb almak daha iyi olabilir. Darboğazın da olacağını pek sanmıyorum, işlemciniz RX 560'ı besleyebilir diye düşünüyorum. Youtube'dan "Phenom II X4 965 + RX 560" şeklinde aratıp oyun performansına bakabilirsiniz.

Düzenleme: Aslında 2k gibi bir bütçeye çıkabilirseniz, sıfır anakart, işlemci ve ram alabilirsiniz. Ekran kartı için de ikinci el RX 460 veya GTX 960 ayarlarsınız, daha iyi olur.

Mesela i3 10100f, lga 1200 anakart ve DDR4 ram düşünebilirsiniz.
Kesinlikle haklısın elindekileri belli bir fiyata satıp üstüne koyar yeni sistemede ihtiyacı o kadar kalmaz.

Kesinlikle haklısın elindekileri belli bir fiyata satıp üstüne koyar yeni sistemede ihtiyacı o kadar kalmaz.
sonuc olarak 2k sevıyesıne ulasmadan ıdarelıkten rx560 ve benım ramımın yanına aynısından bı tane daha almaya karar verdım ucuz ve en dogru karar bu sanırım yenıden sagol

@arslan01112

zaten unıde laptop alacagım ıcın ıdare etse yeter

sonuc olarak 2k sevıyesıne ulasmadan ıdarelıkten rx560 ve benım ramımın yanına aynısından bı tane daha almaya karar verdım ucuz ve en dogru karar bu sanırım yenıden sagol

@arslan01112

zaten unıde laptop alacagım ıcın ıdare etse yeter
Hayırlısı olsun o zaman dostum. Güle güle kullan.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı