1.200. 000 TL araba önerisi

vmrt

Hectopat
Daha fazla  
1.4 fire Egea cross sahibiyiz. Babam hız sevmeyen bir insan ama araba gitmiyor konusunu sürekli dile getiriyor. Arabayı satıp üstüne bir miktar koyacağız. Toplam bütçe 1.200. 000 TL. Şartlar ise:
Büyük olacak en azından Egea Cross'tan büyük.
Yakıt tüketimi 8 litreyi geçmeyecek.
Dizel benzin fark etmez.
Vites otomatik olsa iyi olur ama şart değil.
2015 üstü olacak.
50.000 kilometreyi geçmemiş olacak.
Değişen boya olmazsa iyi olur.
Büyük deyince sedan da olabilir illaki ticari ve SUV diye düşünmeyin.
Otomobil önerilerinizi bekliyorum.

Hocam bende çok beğeniyorum bunu ama babamı yakıtı konusunu çok endişelendiriyor.
İstanbul içerisinde biraz spor kullanıyorum, tanıdık bir abide var işim olduğunda veriyor sağ olsun. Yapabileceğim hız zaten çok yüksek değil fakat hız+dur kalk yapınca en az 9litre yakıyor 100km de.

İstanbul içerisinde biraz spor kullanıyorum, tanıdık bir abide var işim olduğunda veriyor sağ olsun. Yapabileceğim hız zaten çok yüksek değil fakat hız+dur kalk yapınca en az 9litre yakıyor 100km de.
Çokmuş hocam,babam da tucsonu beğeniyor akrabamızda var ama 1.4 Egea'yla yazın klima açık bol bayırlı bir yolda 7.5 litre gördük bundan fazla yakmasın dedi babam.Peugeot Rifter nasıldır?

Çok yaktığını biliyordum ama bu kadar olduğunu bilmiyordum. Ben 9 litre yaksam kalp krizi geçiririm herhalde. Ben ne yaparsam yapayım 6.5 i geçmiyor. 2023 1.0 TSI Ibiza.

Çok yaktığını biliyordum ama bu kadar olduğunu bilmiyordum. Ben 9 litre yaksam kalp krizi geçiririm herhalde. Ben ne yaparsam yapayım 6.5 i geçmiyor. 2023 1.0 TSI Ibiza.
Çokmuş hocam,babam da tucsonu beğeniyor akrabamızda var ama 1.4 Egea'yla yazın klima açık bol bayırlı bir yolda 7.5 litre gördük bundan fazla yakmasın dedi babam.Peugeot Rifter nasıldır?
Peugeot hakkında fikrim yok fakat evet maalesef 9dan fazla yakıyor. Dediğim gibi gündelik aile kullanımı değil de biraz spor kullanım.

Ford puma ST line 2021 düşünebilirsiniz 1.0 olduğuna bakma kendim kullanıyorum 155HP at gibi gidiyor. Yakıt tüketimi 7.

Sedan olacaksa megane çok mantıklı. Hem full paket hem dizel otomatik. Donanımı da iyi motor şanzımanı da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…