Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.979 Makaleler 2 Çözümler 24 11 Ağustos 2023 #11 Anobis dedi: Hocam replika ayakkabı bunu almayın. https://www.adidas.com.tr/tr/vs-pace-2.0-3-stripes-branding-synthetic-nubuck-ayakkab%C4%B1/HP6014.html İlla marka istiyorsanız alınabilecek en iyi ayakkabı bu. Genişletmek için tıkla... Rengini pek beğenmedim hocam diğerinde karar kıldım teşekkürler. Reavenn dedi: Ekru rengi benim daha çok hoşuma gitti fakat modelini beğendim genel olarak. Genişletmek için tıkla... Pek bana hitap etmiyor karar kıldım yeşilinde. Reavenn dedi: Ekru rengi benim daha çok hoşuma gitti fakat modelini beğendim genel olarak. Genişletmek için tıkla... Aldım hocam yardım edenlere teşekkür ederim. Son düzenleme: 11 Ağustos 2023
Anobis dedi: Hocam replika ayakkabı bunu almayın. https://www.adidas.com.tr/tr/vs-pace-2.0-3-stripes-branding-synthetic-nubuck-ayakkab%C4%B1/HP6014.html İlla marka istiyorsanız alınabilecek en iyi ayakkabı bu. Genişletmek için tıkla... Rengini pek beğenmedim hocam diğerinde karar kıldım teşekkürler. Reavenn dedi: Ekru rengi benim daha çok hoşuma gitti fakat modelini beğendim genel olarak. Genişletmek için tıkla... Pek bana hitap etmiyor karar kıldım yeşilinde. Reavenn dedi: Ekru rengi benim daha çok hoşuma gitti fakat modelini beğendim genel olarak. Genişletmek için tıkla... Aldım hocam yardım edenlere teşekkür ederim.
Reavenn Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2016 Mesajlar 3.280 Çözümler 6 Yer İzmit 11 Ağustos 2023 #12 Livo dedi: Rengini pek beğenmedim hocam diğerinde karar kıldım teşekkürler. Pek bana hitap etmiyor karar kıldım yeşilinde. Eki Görüntüle 1898353 Aldım hocam yardım edenlere teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Güle güle kullanın.
Livo dedi: Rengini pek beğenmedim hocam diğerinde karar kıldım teşekkürler. Pek bana hitap etmiyor karar kıldım yeşilinde. Eki Görüntüle 1898353 Aldım hocam yardım edenlere teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Güle güle kullanın.
405668 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 4.910 Makaleler 4 Çözümler 15 11 Ağustos 2023 #13 Puma caven aldım öneririm.