Muhtemelen değil hocam direkt orijinal değil.Görseldeki ayakkabı muhtemelen orijinal değil.
Görseldeki ayakkabı muhtemelen orijinal değil.
Muhtemelen değil hocam direkt orijinal değil.
Hocam Bershka, Pull Bear gibi markalara bakabilirsiniz. Puma'nın da bazı güzel modelleri olabiliyor. Elle'de olabilir. Biraz göz gezdirmeniz gerek.Bende farkındayım ama seçeneğim yok gibi geliyor öneriniz varsa mutlu olurum.
Hocam Bershka, Pull Bear gibi markalara bakabilirsiniz. Puma'nın da bazı güzel modelleri olabiliyor. Elle'de olabilir. Biraz göz gezdirmeniz gerek.
Bilindik markalardan da alabilirsiniz hocam. Polo'da olabilir fakat ayakkabı tarafında herkesi memnun etmiyor.Birkaç tane gördüm ama kendi sitelerinden almam en sağlıklısı değil mi?
Polonun tasarımları hoşuma gidiyor.
Bilindik markalardan da alabilirsiniz hocam. Polo'da olabilir fakat ayakkabı tarafında herkesi memnun etmiyor.
Ekru rengi benim daha çok hoşuma gitti fakat modelini beğendim genel olarak.https://www.pullandbear.com/tr/cok-parcalı-bilekli-spor-ayakkabı-l12103240?cS=202&pelement=573445482
Fikriniz gerekli benim için en azından like disslike atabilir misiniz?
Hocam replika ayakkabı bunu almayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.