1.200 TL Nvidia Ekran Kartı Tavsiyesi

İtopya üzerinden alındı kart. Hocam nereden alındığı önemli değil. Biraz googleda araştırın reddit, amd forumunda vs. bir sürü konular açılmış bu sorun ile ilgili zaten.

Boş yapma hadi işine bak.
Demek ki AMD bu sorundan haberdar, benzer sorunları NVIDIA'da yaşadı.
Ama ay! Dur orda NVIDIA yaptıysa kesin çözerler değil mi ? NVIDIA baba ne de olsa.

Çok fazla kişi yaşarsa AMD konuya el atacaktır, kartla alakalı değil, ROG STRIX'de olan bir sorun, demek ki yazılımda ROG STRIX'e ters düşen bir şey var.

Demek ki AMD bu sorundan haberdar, benzer sorunları NVIDIA'da yaşadı.
Ama ay! Dur orda NVIDIA yaptıysa kesin çözerler değil mi ? NVIDIA baba ne de olsa.

Çok fazla kişi yaşarsa AMD konuya el atacaktır, kartla alakalı değil, ROG STRIX'de olan bir sorun, demek ki yazılımda ROG STRIX'e ters düşen bir şey var.
Yanlışınız var ve kendinizi haklı ve doğru gösterme çabanız hoşuma gitmedi. Ben msi marka kullanıyorum arkadaş ise asus. :)

Yanlışınız var ve kendinizi haklı ve doğru gösterme çabanız hoşuma gitmedi. Ben msi marka kullanıyorum arkadaş ise asus. :)
Gördüğüm kadarı ile sorunu yaşayanların kartlarının çoğu ROG STRIX idi, sizinki farklı olmuş.

Ayrıca bir yanlış göremedim, yazdığım yazılarda haklıyım. GTX 1650'nin 1050Ti'den kazık anlamında farkı yok.

Daha kendi optimizasyonları olan oyunda 10 FPS fark yemişler, hele ki daha işin Vulkan(AMD optimizasyonu) ve eşit kısımları var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı