2 aylık kart garantiye göndereceğim niye çöpe atayım hocam uğraşamam daha göndereceğim hemenİşte çöpe at boş yere demiyorumŞaka bir yana başka işletim sistemlerini dene bakalım ne olacak?
2 aylık kart garantiye göndereceğim niye çöpe atayım hocam uğraşamam daha göndereceğim hemenİşte çöpe at boş yere demiyorumŞaka bir yana başka işletim sistemlerini dene bakalım ne olacak?
Ya yaranızı deşmek gibi olmasın ama ben o ilk 3 gün kartı o kadar çok beğenmiştim ki istemeyerek iade ettim. Kısa zamanda çözüm bulursa tadından yenmez hocam2 aylık kart garantiye göndereceğim niye çöpe atayım hocam uğraşamam daha göndereceğim hemen![]()
Ben zaten garantiye göndereceğim hocam değiştirmeyi düşünmüyorumYa yaranızı deşmek gibi olmasın ama ben o ilk 3 gün kartı o kadar çok beğenmiştim ki istemeyerek iade ettim. Kısa zamanda çözüm bulursa tadından yenmez hocam![]()
Demek ki AMD bu sorundan haberdar, benzer sorunları NVIDIA'da yaşadı.İtopya üzerinden alındı kart. Hocam nereden alındığı önemli değil. Biraz googleda araştırın reddit, amd forumunda vs. bir sürü konular açılmış bu sorun ile ilgili zaten.
Boş yapma hadi işine bak.
Para iadem 10 gün içersinde yapılır 2 gün kartın firmaya ulaşması ve kontrol edilmesi. Kartın indirimi para iademi elime aldığım zaman devam ediyorsa direk alırım Hocam, sağolun.INNO3D GeForce GTX 1650 Twin X2 4GB GDDR5 128Bit DX12 Gaming Ekran Kartı - incehesap.com
Kesinliklebu ürünü alın. Bir daha aynı hatayı yapmayın hocam.
Yanlışınız var ve kendinizi haklı ve doğru gösterme çabanız hoşuma gitmedi. Ben msi marka kullanıyorum arkadaş ise asus.Demek ki AMD bu sorundan haberdar, benzer sorunları NVIDIA'da yaşadı.
Ama ay! Dur orda NVIDIA yaptıysa kesin çözerler değil mi ? NVIDIA baba ne de olsa.
Çok fazla kişi yaşarsa AMD konuya el atacaktır, kartla alakalı değil, ROG STRIX'de olan bir sorun, demek ki yazılımda ROG STRIX'e ters düşen bir şey var.
Gördüğüm kadarı ile sorunu yaşayanların kartlarının çoğu ROG STRIX idi, sizinki farklı olmuş.Yanlışınız var ve kendinizi haklı ve doğru gösterme çabanız hoşuma gitmedi. Ben msi marka kullanıyorum arkadaş ise asus.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.