1.200 TL'ye kadar %60 klavye önerisi

SeaderS

Decapat
Daha fazla  
1000TL-1200TL arası %60 klavye önerisi.

Şu Asya menşeli ürünlerden alabilirsiniz, şu an her alışveriş sitesinde olanlardan, ben de aynı şekilde 850-900 TL'ye %60 klavye aldım. Artık belli bir fiyatın üzerine çıkmadıkça çok kaliteli ürünler yok, yani 2500-3000 TL'ye kadar olan çoğu klavyenin malzeme kalitesi arasında dağlar kadar fark yok bence. Ürüne gelecek olursak benim aldığım beyaz T60 red switch "vooka" adlı bir satıcıdan almıştım trendyol üzerinden, 4 aydır ürünü kullanıyorum ve switchlerde vesaire şu anlık bir sorun yok, ürünün kendisi ve yazılımı da gayet iyi. Tabii bu ürünlerde biraz şans faktörü olabiliyor en fazla iade ve değişimle uğraşırsınız.

Hocam bahsettiğiniz klavye bu mudur? VOOKA Trol Red Switch Mini Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 62 Tuşlu 18 Rgb Led Usb Tip-c Kablosu Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Her ne kadar %60 olmasa da G413 TKL SE derdim fakat güncel fiyatı belirttiğin bütçenin biraz üstünde, yine de belki ikinci ellerine bakmak isteyebilirsin. Bunun haricinde vermiş olduğun fiyat bandında önerebileceğim modeller: Redragon K630, Redragon K617 ve DIERYA DK61SE olabilir.

@wanno 'ya katılıyorum, bu fiyat bandında alacağın klavyeler arasında dünyalar kadar fark olmayacaktır. Hatta bir çoğu aynı fabrikada üretilip farklı branding ve ambalajla satılıyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…