1.21.1'de Wither nasıl kesilir?

Yally0509

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlarımızla kurduğumuz sunucuda tek başıma witheri kesmek istiyorum. End kapalı olduğu için End'de öldüremem fakat Nether'da veya normal dünyada Wither'i nasıl öldürebilirim?

En mantıklı seçenek witheri obsidyen bir kutuya hapsetmek obsidyen kutuya hapis edince eline bir kalkan bir kılıç al kılıçla daha hızlı kesebilirsin kalkanlada kendini koruyabilirsin

En mantıklı seçenek witheri obsidyen bir kutuya hapsetmek obsidyen kutuya hapis edince eline bir kalkan bir kılıç al kılıçla daha hızlı kesebilirsin kalkanlada kendini koruyabilirsin.

Onunla hiç uğraşmasın bence bir tane yerin altına bir golem yapsın yarım steack de demir alsın golemi yenilesin zaten Max 20 demir gidiyor.

Onunla hiç uğraşmasın bence bir tane yerin altına bir golem yapsın yarım steack de demir alsın golemi yenilesin zaten Max 20 demir gidiyor.
En mantıklı seçenek witheri obsidyen bir kutuya hapsetmek obsidyen kutuya hapis edince eline bir kalkan bir kılıç al kılıçla daha hızlı kesebilirsin kalkanlada kendini koruyabilirsin
Hallettim back komutu ile ölünce geri geldim keskinlik 5 kılıcı ile de kestim hemen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı