1.21 OptiFine güvenli mi?

EkmekarasıSalam

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU:ASUS DUAL V2 AMD RADEON RX 6600 8GB CPU:AMD RYZEN 5 5600 FAN:ID-COOLİNG-SE-214-XT ARGB ANAKART:GİGABYTE ULTRA DURABLE B550M DS3H
RAM:G-SKİLL RİPJAWS 2x8 3200HZ KASA:MSI MAG FORGE 100A:PSU:MSI 600W MAG A600DN (SİLVER) SSD:Kingston KC3000 1TB
Meslek
Technopatta insanlara yardım etmek
Merhaba. Dün OptiFine'nin Discord sunucusuna katılıp OptiFine güvenilir mi yazdım. Yazdığım şey mantıksız ama bu konularda çok stresli ve gergin bir insanım. Birisi bana 2024 sürümlerinin güvenilir olmadığını söyledi. Bende 1.20 güvenli mi diye sordum adam da bana açık kaynaklı olduğu için güvenilir dedi. Ve bana birkaç tane link gönderdi. İndirmemi istiyordu bende bir şey yapmadım.1.21'in Optifine'ı çıktığında oynamak istiyorum. Adama pek güvenmedim. Siz ne dersiniz?

Çok Önermem Onun yerine Diğer Optifine Benzer Daha güvenilir Şeyler öneririm Benim bilgisayarım Yavaşladı Optifineden sonra

Merhaba. Dün OptiFine'nin Discord sunucusuna katılıp OptiFine güvenilir mi yazdım. Yazdığım şey mantıksız ama bu konularda çok stresli ve gergin bir insanım. Birisi bana 2024 sürümlerinin güvenilir olmadığını söyledi. Bende 1.20 güvenli mi diye sordum adam da bana açık kaynaklı olduğu için güvenilir dedi. Ve bana birkaç tane link gönderdi. İndirmemi istiyordu bende bir şey yapmadım.1.21'in Optifine'ı çıktığında oynamak istiyorum. Adama pek güvenmedim. Siz ne dersiniz?
Optifine kendi sitesinden indirdiğiniz taktirde güvenilirdir hocam. Başkalarının attığı linkleri indirmeyin. Ben oynayacağım her sürüme kurarım şu ana kadar zararını görmedim.

Çok önermem onun yerine diğer OptiFine benzer daha güvenilir şeyler öneririm benim bilgisayarım yavaşladı OptiFine'den sonra.

Bence ondan yavaşlamamıştır ondan olsaydı benim bilgisayarımada olurdu.

OptiFine kendi sitesinden indirdiğiniz taktirde güvenilirdir hocam. Başkalarının attığı linkleri indirmeyin. Ben oynayacağım her sürüme kurarım şu ana kadar zararını görmedim.

PC'yi yeni aldım yani çok endişeleniyorum. Eski PC de hiç bu kadar stresli değildim. Hem bir de hala çıkarmadılar OptiFine 1.21'i

PC'yi yeni aldım yani çok endişeleniyorum. Eski PC de hiç bu kadar stresli değildim. Hem bir de hala çıkarmadılar OptiFine 1.1.21'i
Ben de çok stres yapıyordum bir şeyler indirirken zamanla geçer.

Bilmiyorum ama GTA 5'te yüksek ayarlarda sabit 144 FPS alan PC artık 120 110 alıyor.

OptiFine ile alakası olduğunu hiç sanmıyorum hocam FPS düşüşünün.

Ben de çok stres yapıyordum bir şeyler indirirken zamanla geçer.

OptiFine ile alakası olduğunu hiç sanmıyorum hocam FPS düşüşünün.

Sıkıntı şu ben neredeyse hiçbir şey indirmem. Genellikle günüm Epic ve Steam ile geçer.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı