1.3 milyon TL SUV önerisi

Myshticc

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu an kendimde Kia sportage 2013 manuel var, eşim istediği ıcın otomatik bir araç bakıyoruz. Normalde Corsa falan bakıyordum ama deneyince çok küçük geldiğini fark ettim. Yani tekrardan SUV modele döndüm. Eşimin ilk araç deneyimi olacak. Ne önerirsiniz? Galeriden 12 ay taksit avantajı olan fırsatları değerlendireceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar şu an kendimde Kia sportage 2013 manuel var, eşim istediği ıcın otomatik bir araç bakıyoruz. Normalde Corsa falan bakıyordum ama deneyince çok küçük geldiğini fark ettim. Yani tekrardan SUV modele döndüm. Eşimin ilk araç deneyimi olacak. Ne önerirsiniz? Galeriden 12 ay taksit avantajı olan fırsatları değerlendireceğim.

Kia'nın yeni kasası nasıl veyahut onun bir alt modeli.

Dacia Duster 1.3tce Extreme. Nedeni ne derseniz hem yeni hem maliyetleri ucuz hem de 360 kamerasi var. Tabii ki kalite anlaminda farkli seceneklere gore geride ama bu fiyatlara sifira yakin bulunur ve 360 kamera ilk arac icin park etmeyi kolaylastirir.

Geri
Yukarı