ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.106 Çözümler 6 13 Şubat 2025 #11 MoonMp4 dedi: Arkadaşlar selam, 1 yıl önce Ajazz klavye aldım 2 kere basmaya baslaşdı. Tusları değiştirmek istiyorum. Klavyeyi sizlerden şöyle biraz ömürlük ya da 2 - 3 sene idare edecek red switch klavye istiyorum, önerileriniz bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Merhaba AK680 modeli ise hot swap destekliyordur. Kutuda gelen yedek switchlerle çalışmayan tuşları değişir misiniz?
MoonMp4 dedi: Arkadaşlar selam, 1 yıl önce Ajazz klavye aldım 2 kere basmaya baslaşdı. Tusları değiştirmek istiyorum. Klavyeyi sizlerden şöyle biraz ömürlük ya da 2 - 3 sene idare edecek red switch klavye istiyorum, önerileriniz bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Merhaba AK680 modeli ise hot swap destekliyordur. Kutuda gelen yedek switchlerle çalışmayan tuşları değişir misiniz?
MoonMp4 Decapat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #12 ozguven_askim dedi: Merhaba AK680 modeli ise hot swap destekliyordur. Kutuda gelen yedek switchlerle çalışmayan tuşları değişir misiniz? Genişletmek için tıkla... çoğu tuş 2 kere basıyor yetmiyecek büyük ihtimal hepsine kullanmaya
ozguven_askim dedi: Merhaba AK680 modeli ise hot swap destekliyordur. Kutuda gelen yedek switchlerle çalışmayan tuşları değişir misiniz? Genişletmek için tıkla... çoğu tuş 2 kere basıyor yetmiyecek büyük ihtimal hepsine kullanmaya
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.106 Çözümler 6 13 Şubat 2025 #13 MoonMp4 dedi: Çoğu tuş 2 kere basıyor yetmeyecek büyük ihtimal hepsine kullanmaya. Genişletmek için tıkla... AK680 Max 1700 TL idi kullanıyorum memnunum Aula F75ten geçtim.
MoonMp4 dedi: Çoğu tuş 2 kere basıyor yetmeyecek büyük ihtimal hepsine kullanmaya. Genişletmek için tıkla... AK680 Max 1700 TL idi kullanıyorum memnunum Aula F75ten geçtim.