1.300 TL'ye kadar beyaz klavye önerisi

Kdr454

Kilopat
Makaleler
1
Yer
TR
Daha fazla  
Merhaba.
Klavye'den aradığım özellikler;
-Yön tuşları, numpad vesaire her tuşu olsun. Mini klavye olmasın.
-Uzun yıllar bozulmasın.
-Mekanik olsun fakat sessiz olsun hangileri sessiz bilmiyorum ama blue switch gibi sesli olmasın yeter.
-Beyaz olsun mümkünse.

Havit Gamenote marka beyaz bir klavye vardı ama stok yok şu an. 900 TL falandı.
Bütçe konusunda ne kadar ucuz olursa o kadar iyi. Ortalama 1200-1300 TL.

Teşekkürler.

Bu butceye full-size ve mekanik, ustune beyaz renkli bir klavyeyi bulsaniz bile uzun zaman kullanabilmeniz pek mumkun degil. Zira bu butceye boyle ozellikleri olan klavyeleri cogunlukla fazla bilinmeyen veya cakma mal ureten firmalar klavye uretiyordur. Butceyi esnetemem diyorsaniz %60 boyutunda klavyelere bakarsaniz daha kaliteli bir seyler bulabilmeniz mumkun. Redragon RYZE K633 CGO-RGB gibi mesela ama beyaz degil.

Numpad yok. :(

Bu butceye full-size ve mekanik, ustune beyaz renkli bir klavyeyi bulsaniz bile uzun zaman kullanabilmeniz pek mumkun degil. Zira bu butceye boyle ozellikleri olan klavyeleri cogunlukla fazla bilinmeyen veya cakma mal ureten firmalar klavye uretiyordur. Butceyi esnetemem diyorsaniz %60 boyutunda klavyelere bakarsaniz daha kaliteli bir seyler bulabilmeniz mumkun. Redragon Ryze K633 CGO-RGB gibi mesela ama beyaz degil.

Bütçeyi esnetirim sorun yok fakat bu paraya varsa aradığım özellikler, beyaz olmasa da olur.

Arkadaşlar gerekirse 3K ya kadar çıkarımda o kadar para vermek istemiyorum altı üstü tuşlara tıklayacağım. Mümkünse en ucuzu olsun.

Merhaba.
Klavye'den aradığım özellikler;
-Yön tuşları, numpad vesaire her tuşu olsun. Mini klavye olmasın.
-Uzun yıllar bozulmasın.
-Mekanik olsun fakat sessiz olsun hangileri sessiz bilmiyorum ama blue switch gibi sesli olmasın yeter.
-Beyaz olsun mümkünse.

Havit Gamenote marka beyaz bir klavye vardı ama stok yok şu an. 900 TL falandı.
Bütçe konusunda ne kadar ucuz olursa o kadar iyi. Ortalama 1200-1300 TL.

Teşekkürler.

Siyahının A87 modelını aldım (tek fark tus sayısı) gayet guzel calısıyor. Yellow switch çok ses cıkarmaz. Bir de ürün kablosuz. Ben tavsiye ediyorum bu fiyata gayet iyi.

Geri
Yukarı