Merhaba aile için araba arayışındayız ailenin ilk arabası olacak aile 5 kişi geniş araç bakıyoruz.
İlk araba olacağı için 700-800'lük manuel düz araba düşündük bir yere sürtünce can acıtmayacak için ama yıl ve km bakımından bütçe arttırıp sorun çıkartmayacak araba daha mantıklı kalıyor.
Genel olarak şehir içi kullanılacak ve tercih benzinli olması.
1350MAX olacak şekilde düşündüğüm arabalar.
Sedan hatchback fark etmez.
B segment düşünmüyorum.
Egea Clio I20vs.
Golf 1.4 veya 1.6
A3 35TFSI.
Bunlar yaş 2017-2020 arası geliyor bütçe olarak ancak A3 parça olarak pahalı olacağını düşündüğümüz için elendi sayılır.
Golf temiz düşük km uçuk fiyatlar isteniyor ama bulunursa düşünülür.
Diğer tercih ise Megane 4 2021 üzeri icon paket sanırım en mantıklı seçenek bu kalıyor sanayi ile aramız da olmadığı için yüksek yaş düşük km mantıklı kalıyor ancak Megane 2021'den sonra üretimi Karsana devredildiği için işçilik kötü diye okudum.
Skoda Octavia 1.0 premium ancak bütçeyi 100 küsur aşıyor.
Toyota Corolla sedan yol sesi konusunda konfor olarak ekside.
Benim son olarak arada kaldığım golf 1.4 highline 130-150bin km de veya 2023 Megane icon 50-70bin km de.
Sonuç olarak Max 1350k bütçeye C segment sedan hatchback aile arabası önerisi (boş paket araç almayı düşünmüyorum)
İlk araba olacağı için 700-800'lük manuel düz araba düşündük bir yere sürtünce can acıtmayacak için ama yıl ve km bakımından bütçe arttırıp sorun çıkartmayacak araba daha mantıklı kalıyor.
Genel olarak şehir içi kullanılacak ve tercih benzinli olması.
1350MAX olacak şekilde düşündüğüm arabalar.
Sedan hatchback fark etmez.
B segment düşünmüyorum.
Egea Clio I20vs.
Golf 1.4 veya 1.6
A3 35TFSI.
Bunlar yaş 2017-2020 arası geliyor bütçe olarak ancak A3 parça olarak pahalı olacağını düşündüğümüz için elendi sayılır.
Golf temiz düşük km uçuk fiyatlar isteniyor ama bulunursa düşünülür.
Diğer tercih ise Megane 4 2021 üzeri icon paket sanırım en mantıklı seçenek bu kalıyor sanayi ile aramız da olmadığı için yüksek yaş düşük km mantıklı kalıyor ancak Megane 2021'den sonra üretimi Karsana devredildiği için işçilik kötü diye okudum.
Skoda Octavia 1.0 premium ancak bütçeyi 100 küsur aşıyor.
Toyota Corolla sedan yol sesi konusunda konfor olarak ekside.
Benim son olarak arada kaldığım golf 1.4 highline 130-150bin km de veya 2023 Megane icon 50-70bin km de.
Sonuç olarak Max 1350k bütçeye C segment sedan hatchback aile arabası önerisi (boş paket araç almayı düşünmüyorum)