Hız yapmak için tasarlanmamış araçlar ile hız yapmak tehlikelidir. Evet aracınıza bir takım değişiklikler yapmışsınız ancak ne sizin aracınız ne de 4 tekerlekli akvaryum bu iş için tasarlanmadı.
Hız yapmak için tasarlanmamış araçlar ile hız yapmak tehlikelidir. Evet aracınıza bir takım değişiklikler yapmışsınız ancak ne sizin aracınız ne de 4 tekerlekli akvaryum bu iş için tasarlanmadı.
Bu söz Amerika'da geçerli değil. Zira, onlar hız yapmak için büyük motorlar koyuyorlar. Bizim millet de 0.9'lu araçlara binip otobanda aaa bu beni geçti deyip yarışıyorlar saplama adı altında.
Bu söz Amerika'da geçerli değil. Zira, onlar hız yapmak için büyük motorlar koyuyorlar. Bizim millet de 0.9'lu araçlara binip otobanda AAA bu beni geçti deyip yarışıyorlar saplama adı altında.
Şu araç 3.0 V6, hız için mi sence? Atmosferik, saf benzinli/dizel (Hybrid desteği olmayan) araçlar yoğunlukta ki uzun ömürlü olsunlar. Zaten büyük motorlu Amerikan'ların çoğu süspansiyonu, hava sürtünmesi ile ben hız için yapılmadım diye haykırıyor.