1.4 TSI Jetta alınır mı?

• Konuyu başlatan JobenN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 94
1.2 Milyon TL gibi bütçemiz var. Bizde önceden de manuel 1.6 TDI vardı, severek biniyorduk ama satmak zorunda kaldık. Şimdi tekrar Jetta'ya bakmak istedim ama artık benzinli otomatik istiyorum. En çok öne çıkanı da sanırım 1.4 TSI. Sizce bu fiyatlar verilir mi? Bu fiyatlara Jetta yerine ne tercih edilebilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Düşünülebilir hocam o fiyata golf de bakılır. Gayet mantıklı tercihler

Bu paraları edecek bir araba değil bana göre. 1.2 milyona benzinli otomatik yeni model (2021+) megane alınır.

Bu paraları edecek bir araba değil bana göre. 1.2 milyona benzinli otomatik yeni model (2021+) Megane alınır.

Hocam dediğine kesinlikle katılıyorum. Ama bu tarz durumlar biraz kullanıcıya bağlı şeyler ben olsam mesela alman tercih ederim megan kötü bir araba değil modeli yüksek alınabilecek mantıklı arabalardan özellikle 1.3 TCe olanı gayet güzeldir ama alman konforu ve kalitesi çok başka sürdüğünüz zaman hissediyorsunuz gerçekten.

1.2 Milyon TL gibi bütçemiz var. Bizde önceden de manuel 1.6 TDI vardı, severek biniyorduk ama satmak zorunda kaldık. Şimdi tekrar Jetta'ya bakmak istedim ama artık benzinli otomatik istiyorum. En çok öne çıkanı da sanırım 1.4 TSI. Sizce bu fiyatlar verilir mi? Bu fiyatlara Jetta yerine ne tercih edilebilir?
İlla vag olacaksa b7 passat veya golf tercihiniz mevcut. Jetta'yı pek tavsiye edemiyorum.

1.4 122 PS VW tarafından üretilen en iyi motorlardan birisidir. Motor olarak problem yaşamazsınız fakat 1.2 milyon gibi bir bütçeye üretimi uzun bir süredir durmuş olan, yaşlı ve km olarak fazla bir araç almak ne kadar mantıklı tartışılır.
Gerçi alırsanız değer kaybetmez, aksine üstüne koyar sonuçta VW :) fakat yine sizin bileceğiniz iş.

Hocam dediğine kesinlikle katılıyorum. Ama bu tarz durumlar biraz kullanıcıya bağlı şeyler ben olsam mesela alman tercih ederim megan kötü bir araba değil modeli yüksek alınabilecek mantıklı arabalardan özellikle 1.3 TCe olanı gayet güzeldir ama alman konforu ve kalitesi çok başka sürdüğünüz zaman hissediyorsunuz gerçekten.
Tabii öyle fakat model olarak hem geriye gidiyorsun hem de Jetta bence parasını hak etmiyor. Golf fiyatları da biraz uçuk ama yine de Jetta'ya göre iyi.

Güzel arabadır. 1.4 TSI motor kendini ispatlamış bir motor. Fiyatı hariç can sıkan bir durumu yok bence. İkinci el araba alırken olabildiğince genç bir araba da almak ekstra mantıklı olur.

Tabii öyle fakat model olarak hem geriye gidiyorsun hem de Jetta bence parasını hak etmiyor. Golf fiyatları da biraz uçuk ama yine de Jetta'ya göre iyi.

Jetta'ya bindim hocam parasını kesinlikle hak ediyor gerek konfor olarak gerek malzeme kalitesi gidişi ses yalıtımı her şeyi segmentin üzerinde bence. Ama golf dediğiniz gibi çok şişik piyasası güzel araba ama o kadar para da edecek bir araba değil ama Türkiye'de o para ve vermek zorundasınız eğer alacaksanız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı