1.5 bin TL bütçeyle alınabilecek en F/P modem nedir?

YaramazMorde

Hectopat
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. İnternetimde 5 GHz'de aldığım hız değerlerini 2.4 GHz'de alamıyorum, çok dengesiz çalışıyor. Müşteri temsilcileriyle tüm denemelerimize rağmen bir şey değişmedi. Ve 5 GHz iyi çalıştığından yola çıkarak demek problem internette değil, 2.4 sağlayıcısında diye karar kıldık. Bir buçuk civarında bir bütçe belirledim. Aşağıya internet değerlerimi bırakacağım. 5 GHz destekli olması hoşuma gider.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-11-12 210205.png
    Ekran görüntüsü 2025-11-12 210205.png
    59,6 KB · Görüntüleme: 8
  • Ekran görüntüsü 2025-11-12 210428.png
    Ekran görüntüsü 2025-11-12 210428.png
    46,9 KB · Görüntüleme: 8
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. İnternetimde 5 GHz'de aldığım hız değerlerini 2.4 GHz'de alamıyorum, çok dengesiz çalışıyor. Müşteri temsilcileriyle tüm denemelerimize rağmen bir şey değişmedi. Ve 5 GHz iyi çalıştığından yola çıkarak demek problem internette değil, 2.4 sağlayıcısında diye karar kıldık. Bir buçuk civarında bir bütçe belirledim. Aşağıya internet değerlerimi bırakacağım. 5 GHz destekli olması hoşuma gider.

Hocam 2.4 GHz de kaç Mbit hız alıyorsun ve ne için 2.4 GHz ağa bağlanmak istiyorsun direk 5 GHz olarak bağlansan daha iyi olmaz mı?

Son düzenleme:
Hocam 2.4 GHz de kaç Mbit hız alıyprsun ve ne için 2.4 GHz ağa bağlanmak istiuorsun direk 5 GHz olarak bağlansan daha iyi olmaz mı?
Bir otuz bir on bir iki... Bir anda yükselip alçalıyor ve sürekli dengesiz. Biraz takıntılıyım herhalde bende. Sadece 5 GHZ kullanmanın ne gibi etkileri olur?

Bir otuz bir on bir iki... Bir anda yükselip alçalıyor ve sürekli dengesiz. Biraz takıntılıyım herhalde bende. Sadece 5 GHz kullanmanın ne gibi etkileri olur?

5 GHz daha stabil bir bağlantı sunar bende bile Wi-Fi 6 router var sadece 5 GHz ağını kullanıyorum 2.4 GHz ağını da evdeki çamaşır makinesi gibi akıllı ev aletlerinin bağlanması için kullanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı