Benjamin the Ferel
Hectopat
- Makaleler
- 1
Tiguan veya Kodiaq önerebilirim hocam.Hatchback olarak düşününce ne önerirsiniz?
Tiguan veya Kodiaq önerebilirim hocam.Hatchback olarak düşününce ne önerirsiniz?
C4 hybrid sürümü güzel. Bu motorda kayış yerine zincir var ayrıca.
Astra'yı denedim ancak boyum uzun olduğu için arka koltuğu tamamen bloke ediyor. O yüzden listeden düştük. Uzun araç istemediğimiz için C4X yerine C4 bakmıştık. Sanırım bagaj harici aynı araç diye biliyorum. 1.2 motor konusu benim de kafamı karıştıran bir durum. Hafta sonu bayi ile görüşürken satış temsilcisi şu anki kayışların problem çıkaran kayıştan farklı olduğunu söyledi. Yine yağ içinde ancak dökülmüyor diye anladım. C4'ün hybrid versiyonu için ne düşünüyorsunuz?
Hatchback olarak düşününce ne önerirsiniz?
Tiguan veya kodiaq önerebilirim hocam.
Evet, zincirmiş. Ancak hem motor hem şanzıman değişmiş oluyor. O noktada biraz ikilemde kaldım.
Bir de Cherry önermiyorum, şikâyetçi çok demiştiniz. Şikâyetler bir kenara bırakılınca ikinci elde vs. nasıl sizce? Bu konuda bir gözleminiz var mı?
1.2 motorun bakımını zamanında yapıp uygun olan yağı kullanınca bir sorun olmuyordu diyorlardı ve son çıkanlarda daha sorunsuz diyorlardı.
Bu bütçede ilanlar var hocam.Onerdigin araclarin bu butcede olmadiginin farkinda misin?
Merhaba,
Yeni bir araç almayı planlıyorum. Bütçem 1,5 milyon TL civarında. Sıfır araç kampanyaları ile birlikte 1,8 milyon TL'ye kadar çıkabiliyorum.
Aklımda Citroën C4 ve omoda 5 Pro var.
Aracı alıp en az 3 - 4 yıl kullanmayı düşünüyorum.
Sizce bu iki araç mantıklı bir tercih olur mu? Yoksa farklı bir araca mı yönelmek gerek?
B - C segment, SUV - otomobil, vs. bir kriterim yok. Tek kriterim alayım, kafam rahat bir şekilde 3-4 sene bineyim, sonrasında da ikinci elde sorun yaşamadan satabileyim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.