1,5 milyon TL geniş SUV önerisi

arif0

Hectopat
Daha fazla  
1, 5-6 milyon TL'ye içi geniş Full paket SUV bakıyorum daha önce VW Taigo'ya baktım. Full paket r line ama içi geniş değil sanki I20 üstüne SUV koymuşlar gibi. Önerilerinizi bekliyorum iyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
1, 5-6 milyon TL'ye içi geniş Full paket SUV bakıyorum daha önce VW Taigo'ya baktım. Full paket r line ama içi geniş değil sanki I20 üstüne SUV koymuşlar gibi. Önerilerinizi bekliyorum iyi Sosyaller.
Genislik dediginizden dolayi Tiggo7 Pro. Chery almam derseniz baska da onerebilirm.

Öncelikle model yılı olarak tercihinizi bilmediğim için geniş ve güzel bir kaç suv yazıyorum. Bence Mercedes-Benz GL ve ML serisine bakabilirsiniz. Onun dışında X6, X5, Q7, Touareg, Jeep Grand Cherokee önerebileceğim güzel arabalardır ve bu fiyata çoğu sıfır araçtan doluları bulunur. Temizini bulabilirseniz bu araçlardan birini seçmek keyfinize kalmış derim. Hepsinin kalitesi ve yeri ayrı.

Hocam dediginiz araclarin cogu bu butceye sanayiden cikarmaz bence ama yanlis miyim?

Hocam dediginiz araclarin cogu bu butceye sanayiden cikarmaz bence ama yanlis miyim?
Benim yalnızca X6 ve X5'ten şüphem olur ancak temizi olursa sorun çıkarmaz. Zaten Jeep kalitesini bilen bilir, diğer taraftan iki Mercedes de segmentinin kralı arabalar ve Touareg ise Cayanne ile aynı platformu paylaşan bir araç. Ayrıca bu fiyatlara temizleri de ilanlarda var. Bu durumda sorun çıkabilmesi çok düşük bir ihtimal.

Chery almam derseniz baska da onerebilirm.
Evet cherry almam : D

Peki hocam Peugeot önerir misiniz? Aradığım araba min 2022 olmalı.

Son düzenleme:
Peki hocam Peugeot önerir misiniz? Aradığım araba min 2022 olmalı.
Hocam Peugeot önermem. Genişlik kriteriniz dışındaki herhangi bir kriteri tam olarak karşılayamaz. Onun dışında minimum 2022 model olan araçlardan Grandland var 1.2T motor olarak sizi kaygılandırıyorsa 1.5D seçeneği de var. Ateca'nın 2022/23 Fr ya da Xperience paketlerini rahatlıkla bulabilirsiniz. Ancak Ateca dediğiniz kadar geniş olmayabilir. Onun dışında Kodiaq 2020/21 1.5TSI bulabilirsiniz. Karoq da yine genişlik algınıza uyar mı bilmiyorum ancak onun da 1.5TSI 2022 bulabilirsiniz. 2022/23 Kuga'ların dolu paketlerini de rahatlıkla bulabilirsiniz ki sanırım en geniş olabilecek araç buydu. Corolla Cross ve Honda HR-V de bakabilirsiniz. Son olarak da Cupra Formentor güzel bir tercih olabilirdi.

Tam ben yaziyordum hocam, agziniza saglik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…