1.5 milyon TL'ye araba önerisi

Bepp

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba 1.5 milyon TL bütçem var genelde gezmek için kullanacağım aklımdaki araçlar.
Audi A3 yeni kasası için bütçeyi 150 200 bin civarı zorlayabilirim.
Golf.
Peugeot 508.
Dış ve içeriden görünüşü güzel araçlar tercihim bu bütçeye en mantıklı seçim ne olur?

BMW 520i m Sport.
Görünüşü güzel bir araç ve güç açısından da şahsen yeterli bir araç.

Honda Civic 1.5 VTEC 2022 2021 olabilir 182 beygir sürüşü keyiflidir.

Merhabalar
Eğer alıp en az 3 sene kullanıyorsanız bir aracı değer kaybı artışı da önemli değil diyorsanız
Pejo 508 en iyi seçeneklerden biri segmentindeki fiyat performans araçlarından biri 1.6 Puretech motoru ile seçilirse daha zevkli bir kullanım sunacaktır.
Harici olarak aldığımda rahat satmak isterim piyasası aktif olsun diyorsanız
A3
Golf
Leon
Civic
Bu tarz araçlar doğru fiyatla satışa konulduğu zaman çok rahat satılan araçlar

Sizce yeni A3'ler için 150 200 bin çıkmaya değer mi yoksa golf ya da leon da mı kalmalıyım konfor olarak çok fark eder mi?

BMW 520i m Sport.
Görünüşü güzel bir araç ve güç açısından da şahsen yeterli bir araç.

En az 10 yıllık ve kilometre olarak da yüksek kalıyor ister istemez sanayiye uğrayacak BMW pek düşünmedim o yüzden.

Son düzenleme:
Sizce yeni A3'ler için 150 200 bin çıkmaya değer mi yoksa golf ya da leon da mı kalmalıyım konfor olarak çok fark eder mi?
Hocam hiç uğraşmayın değmez zaten a3 çok yerinde bir tercih gerekirse 2 model düşük olsun daha dolusunu ve düşük kmlisini alın bence. Eğer 1.5 benzin 150hp bana yetmez ve kısa süreli alıp 1 sene sonra satma ihtiyacı duymam derseniz pejo 508 1.6t benzin 225hp alabilirsiniz. Daha farklı olarak çok aman aman performans beklemem derseniz çok temiz güzel bir passat alabilirsiniz.

Makyajlı A3 ler 2021 sonrası oluyordu sanırım iç mekanı vs önceki nesile göre daha donanımlı hoş geliyor bana ben elimde imkan olsa koyardım üste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…