Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.640 Makaleler 18 Çözümler 58 3 Eylül 2021 #11 Infinity Reppa dedi: 1.5 seneden sonra bıraktığım Technopat Sosyal'e geri dödüm. Tekrar merhabalar Genişletmek için tıkla... Hocam ben de her gün giriyordum ama bir mesaj bile yazmıyordum. Artık geri döndüm ve yazacağım Kod:Panoya kopyala #dertlerdenkurtulursungezsentechnopatı
Infinity Reppa dedi: 1.5 seneden sonra bıraktığım Technopat Sosyal'e geri dödüm. Tekrar merhabalar Genişletmek için tıkla... Hocam ben de her gün giriyordum ama bir mesaj bile yazmıyordum. Artık geri döndüm ve yazacağım Kod:Panoya kopyala #dertlerdenkurtulursungezsentechnopatı
SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 3 Eylül 2021 #12 Öyle diyorsun da son aktiviten Nisan ayında görülüyor. Nisan ayından önceki aylarda da bol bol aktif olmuşsun. Yoksa bizi mi kandırıyorsun?
Öyle diyorsun da son aktiviten Nisan ayında görülüyor. Nisan ayından önceki aylarda da bol bol aktif olmuşsun. Yoksa bizi mi kandırıyorsun?
SenihEymen Decapat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #13 Alarko Kombi dedi: Katılım tarihinizden bugüne 508 gün geçmiş, bu da yaklaşık 1.4 yıl ediyor. Yani başladığınız gün bırakmış olsaydınız bile 1.5 yıl etmezdi. Yani yalan söylüyorsunuz efendim. Kendinizden utanın. Genişletmek için tıkla... Sherlock Holmes?
Alarko Kombi dedi: Katılım tarihinizden bugüne 508 gün geçmiş, bu da yaklaşık 1.4 yıl ediyor. Yani başladığınız gün bırakmış olsaydınız bile 1.5 yıl etmezdi. Yani yalan söylüyorsunuz efendim. Kendinizden utanın. Genişletmek için tıkla... Sherlock Holmes?
3 381258 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.747 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #14 Hoş geldiniz.