1.5 yıllık laptop ısınmaya başladı

coupablerdr

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar 1 buçuk yıl oldu laptopu alalı. Soğutucu falan almadım gerekmez diye zaten çok oynamıyordum. Bilgisayarı son 4-5 aydır oynuyorum fakat yaklaşık 1 aydır fazla ses geliyor laptoptan. Soğutucu mu almalıyım veya macun falan değiştirmem mi lazım?

İçini temizle laptop ölmüş.

Macunda değişmek lazımdır.

Macun değiştirip fanlarda ve fan ızgaralarında birikmiş tozları temizleyin. İşlem sonrası tekrar test edin.

Hocam içini fanları falan güzel bir temizleyip mümkünse macun değiştirmek yararlı olabilir. Ayrıca soğutucu yerine stant alsanız daha yararlı olur hem toz birikimini önler hem de fanların çalışmasını daha yararlı hale getirir.

Bakım yap
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Termal macun değiştirin bakımları yapın düzelecektir.

senede en az 1, kullanıma bağlı 2 kere laptopun içinin açılıp fan temzilemesi ve termal macun yenilenmesi performans ve ısınma sorunlarını giderir. İşini bilen bir bilgisayarcıda yaptırabilirsiniz. Fiyatları hakkında pek bilgim yok.

1 buçuk yıl oldu değiştirmedik çok bir zararı olur mu garantiye sordum garanti yapıyormuş. Şimdi vereyim mi 1-2 ay falan bekleyeyim mi sizce.

Soğutucu hiçbir şeye yaramaz. Bakımını yapın. Laptop modeli nedir bu arada?

HP Victus 16-R0020NT 7P637EA i7-13700H 16 GB 1 TB SSD RTX 4060 16.1" Full HD Gaming laptop.

İçini temizle laptop ölmüş.

Macunda değişmek lazımdır.

Hocam çok bir zararı var mı 1 buçuk yıl oldu alalı hiç açmadım bile içini.

En yakın zamanda bakım yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…