C cazko Hectopat Katılım 20 Haziran 2013 Mesajlar 33 30 Ocak 2016 #11 Sir.Aizen dedi: Benim topladigim sistem ddr4 ve skylake. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin sisteminizde çok güzel ben çeşitli çeşitli sistem üretip arasında seçim yapmak daha iyi olur diye düşündüm.Farklı görüş ayrılıkları için Ddr4 çok gerekli değil diye okudum hocam yoksa ben mi yanılıyorum bilmiyorum. CJack60 dedi: Ekran kartına ne kadar bütçe ayırdın. Genişletmek için tıkla... Şöyle söyleyeyim ya GTX950 ya da GTX750 Ti yani bu fiyat politikasına sahip olan ekran kartlarına açığım hocam. Kasa olarak TT core v1 de karar kıldım
Sir.Aizen dedi: Benim topladigim sistem ddr4 ve skylake. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin sisteminizde çok güzel ben çeşitli çeşitli sistem üretip arasında seçim yapmak daha iyi olur diye düşündüm.Farklı görüş ayrılıkları için Ddr4 çok gerekli değil diye okudum hocam yoksa ben mi yanılıyorum bilmiyorum. CJack60 dedi: Ekran kartına ne kadar bütçe ayırdın. Genişletmek için tıkla... Şöyle söyleyeyim ya GTX950 ya da GTX750 Ti yani bu fiyat politikasına sahip olan ekran kartlarına açığım hocam. Kasa olarak TT core v1 de karar kıldım
Sir.Aizen Megapat Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 448 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2016 #12 Tabikide oyun için ikiside yeterli ddr3 devri kapanmaz kolay kolay ama tabi ddr4 almak daha mantıklı. Technopatta artik sistemlerini ddr4 toplamaya özen gösteriyor.
Tabikide oyun için ikiside yeterli ddr3 devri kapanmaz kolay kolay ama tabi ddr4 almak daha mantıklı. Technopatta artik sistemlerini ddr4 toplamaya özen gösteriyor.
MR.White Hectopat Katılım 24 Nisan 2014 Mesajlar 700 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2016 #13 Thermaltake Core V1 için modüler psu gereksinimi yok psu aşağıda.