Hocam hangi iyi marka Outemu switch kullanıyor? Ben Çinli markalardan başka görmedim. Kalitesiz direk switchleri bunu da herkes biliyor hocam Akko switchlerini alın.
Kral popüler internet laflarından başka bir şey değil biz de biliyoruz Outemu'ya herkesin salladığını benim derdim niye sallıyor insanlar bak ben sana diyorum 3 senedir kullanıyorum taş gibi hala diye sen diyosun ki kalitesiz anlatabiliyor muyum?
Kral popüler internet laflarından başka bir şey değil biz de biliyoruz Outemu'ya herkesin salladığını benim derdim niye sallıyor insanlar bak ben sana diyorum 3 senedir kullanıyorum taş gibi hala diye sen diyosun ki kalitesiz anlatabiliyor muyum?
Evet hocam dediğim gibi sizde görüyorsunuz. Yani insanlar boşuna sallamıyor bu switche. Akko cream serisinden almanızı öneririm pişman olabilirsiniz çünkü Outemu'dan yine de size kalmış.