1.500-2.000 TL'ye i5-12400F için kule tipi soğutucu önerisi

kflexw

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, az önce bir sistem aldım ancak işlemci soğutucu da alacağım FSP CMT218 kasa modeli bu. İşlemci de bu Intel Core i5 12400F bu kasa ve işlemci için hangi kule tipi soğutma tavsiye edersiniz acaba kasaya sığmama durumları olur mu diye korktum biraz. Sıvı soğutma düşünmüyorum bütçem 1500-2000 civarı.

Merhaba, az önce bir sistem aldım ancak işlemci soğutucu da alacağım FSP CMT218 kasa modeli bu. İşlemci de bu Intel Core i5 12400F bu kasa ve işlemci için hangi kule tipi soğutma tavsiye edersiniz acaba kasaya sığmama durumları olur mu diye korktum biraz. Sıvı soğutma düşünmüyorum bütçem 1500-2000 civarı.

Bu iki ürün arasında kalmıştım teşekkürler sizin attığınız ürüne de bakacağım.

Benim seçtiğim ürünler hakkında bir fikriniz var mı?

Hocam tek fanlı modeller oldukları için atılanlar kadar iyi performans gösteremezler ayrıca tek fanlı kaliteli modeller
Bunun gibi 1000-1200 TL civarına çok rahat bulunabiliyor.

Hocam tek fanlı modeller oldukları için atılanlar kadar iyi performans gösteremezler ayrıca tek fanlı kaliteli modeller.
Bunun gibi 1000-1200 TL civarına çok rahat bulunabiliyor.

Tamamdır teşekkürler peki kasa camına çarpar mı onu nasıl anlayabilirim ben kendi kasamı alırken kule tipi soğutmayı siteden almıştım onlar göndermişti 120mm diyor mesela üründe kasanın genişliğine mi bakmam lazım. 218mm genişlik sanırım sığar.

Tamamdır teşekkürler peki kasa camına çarpar mı onu nasıl anlayabilirim ben kendi kasamı alırken kule tipi soğutmayı siteden almıştım onlar göndermişti 120mm diyor mesela üründe kasanın genişliğine mi bakmam lazım. 218mm genişlik sanırım sığar.
Kendi kasam normal kasalara göre büyük olduğu için sorun yaşamadım ancak abime sistem aldım ve soğutucu ekran kartına yada camına değsin istemiyorum. Bir fikriniz var mı?

Kendi kasam normal kasalara göre büyük olduğu için sorun yaşamadım ancak abime sistem aldım ve soğutucu ekran kartına ya da camına değsin istemiyorum. Bir fikriniz var mı?

Sığar sıkıntı yok.

Kasanız 165 mm yüksekliğe kadar destekliyor. Hangi soğutucuyu alacaksanız boyutlarına bakın. Mesela Phantom Spirit 154 mm yükseklikte yani kasanıza rahat sığar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı