1.500 TL bütçeye mouse önerisi

Şu anda kullandığım mouse ile önerdiğiniz mouse.

Dosya Ekleri

• resim_2025-02-07_000314062.png
    resim_2025-02-07_000314062.png
    46,2 KB · Görüntüleme: 18
Söylediğiniz siteden bakarak bu yorumu yazmıştım.

Hocam az önce fark ettim şu anda Wraith üzerinde en erken kargoya verilme tarihi 25 şubat olarak gözüküyor Attack Shark X3 hakkında görüşleriniz nelerdir? Eğer fark yoksa o fareyi tercih edebilirim.

Veya model D modelide tutuş açısından daha iyi duruyor fakat Wireless özelliği bulunmuyor.
Attack Shark X3 gibi mouselar bazen daha küçük olabiliyorlar. Bazıları için iyi bazıları için ise kötü etkiliyor oynanışlarını. Fakat onun haricinde pekte bilgim yok. Sadece Tiktok'ta çok güzel bir driver desteği olduğunu görmüştüm fakat o da X3 modeline mi aitti hatırlamıyorum

Attack Shark X3 gibi fareler bazen daha küçük olabiliyorlar. Bazıları için iyi bazıları için ise kötü etkiliyor oynanışlarını. Fakat onun haricinde pek de bilgim yok. Sadece TikTok'ta çok güzel bir driver desteği olduğunu görmüştüm fakat o da X3 modeline mi aitti hatırlamıyorum.

Hocam az once fark ettim R1 ve X3 için harici dungle satın almam gerekiyormuş dunglela beraber 2.200TL civarına geliyor 2.400TL'ye Razer Viper V3 varken bu fareleri tercih etmek pek de mantikli gözükmüyor sanirsam Viper V3 satın alacağım.

Hocam az once fark ettim R1 ve X3 için harici dungle satın almam gerekiyormuş dunglela beraber 2.200TL civarına geliyor 2.400TL'ye Razer Viper V3 varken bu fareleri tercih etmek pek de mantikli gözükmüyor sanirsam Viper V3 satın alacağım.
Öyle yapmanız kesinlikle teknik servis açısından çok daha iyi olur. Razer Viper V3'te iyi bir model. Zaten Razer kendi klavye ve mouse switch'lerini bile üretebilen kaliteli bir firma.

Geri
Yukarı