Tamam ama Furylevel Z1 almayı düşünüyorum diyosunuz Attack Shark X3 soruyosunuz ?Şu anda kullandığım mouse ile önerdiğiniz mouse.
Tamam ama furylevel Z1 almayı düşünüyorum diyosunuz Attack Shark X3 soruyosunuz?
Eki Görüntüle 2417710
Sizin almayı düşündüğünüz farelere göre daha büyük. Diğer dediğiniz fareler de küçük kalacaktır her türlü.
Attack Shark X3 gibi mouselar bazen daha küçük olabiliyorlar. Bazıları için iyi bazıları için ise kötü etkiliyor oynanışlarını. Fakat onun haricinde pekte bilgim yok. Sadece Tiktok'ta çok güzel bir driver desteği olduğunu görmüştüm fakat o da X3 modeline mi aitti hatırlamıyorumSöylediğiniz siteden bakarak bu yorumu yazmıştım.
Hocam az önce fark ettim şu anda Wraith üzerinde en erken kargoya verilme tarihi 25 şubat olarak gözüküyor Attack Shark X3 hakkında görüşleriniz nelerdir? Eğer fark yoksa o fareyi tercih edebilirim.
Veya model D modelide tutuş açısından daha iyi duruyor fakat Wireless özelliği bulunmuyor.
Attack Shark X3 gibi fareler bazen daha küçük olabiliyorlar. Bazıları için iyi bazıları için ise kötü etkiliyor oynanışlarını. Fakat onun haricinde pek de bilgim yok. Sadece TikTok'ta çok güzel bir driver desteği olduğunu görmüştüm fakat o da X3 modeline mi aitti hatırlamıyorum.
Öyle yapmanız kesinlikle teknik servis açısından çok daha iyi olur. Razer Viper V3'te iyi bir model. Zaten Razer kendi klavye ve mouse switch'lerini bile üretebilen kaliteli bir firma.Hocam az once fark ettim R1 ve X3 için harici dungle satın almam gerekiyormuş dunglela beraber 2.200TL civarına geliyor 2.400TL'ye Razer Viper V3 varken bu fareleri tercih etmek pek de mantikli gözükmüyor sanirsam Viper V3 satın alacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.