1.500 TL mouse önerisi

VXE R1 henüz stokta yok hocam. Olsa turuncusunu direkt çekmek isterdim. Mchoose A5'in incelemesini de bulamadım bir yerde. Glorious hakkında bilgim yok maalesed.

Glorious güzel bir marka ama 1000 Hz ve Wireless değil, VXE R1 almak isterim ama dongle gerekiyor 4K Hz için, mchoose A5 de 8K Hz kablolu 4K dongle (içeriğinden çıkıyor) ile kullanılabiliyor ama dediğiniz gibi incelemesini bende bulamadım arada kaldım.

Glorious güzel bir marka ama 1000 Hz ve Wireless değil, VXE R1 almak isterim ama dongle gerekiyor 4K Hz için, mchoose A5 de 8K Hz kablolu 4K dongle (içeriğinden çıkıyor) ile kullanılabiliyor ama dediğiniz gibi incelemesini bende bulamadım arada kaldım.
VXE ye çok benziyor tip olarak tek bilgi bu 😅

Hocam şöyle bir şey buldum, kutu açılışı:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Detaylı inceleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Kendi görüşüm: Realtek mcu hakkında bilgim yok ama daha iyisi olabilirdi sizin fikriniz nedir?

Hocam şöyle bir şey buldum, kutu açılışı:

Detaylı inceleme:

Kendi görüşüm: Realtek mcu hakkında bilgim yok ama daha iyisi olabilirdi sizin fikriniz nedir?

Z1 öven alıp da aşırı memnun kalan çok kişi okudum şuana kadar incelemeleri de bir hayli mevcut kafam Z1 e kaydı sanki. Fiyatı da makul gibi.

Z1 öven alıp da aşırı memnun kalan çok kişi okudum şu ana kadar incelemeleri de bir hayli mevcut kafam Z1'e kaydı sanki. Fiyatı da makul gibi.

Beken mcu çok da iyi değilmiş (idare eder miş) hocam şimdi baktımda, ayrıyeten 1000Hz, benim kafamda bayağı bir şu an A5'e gidiyor çok arada deredeyim.

Hocam sizin de bilginiz olsun mchose hakkında Türkiye'de bir inceleme bulamadığımdan içime sinmedi, VXE R1 Pro modelini alıyorum. Umarım sizde hoşunuza giden bir tanesini alırsınız. :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı