1.500 TL RGB mouse önerisi

Bütçe
1500

Afur

Kilopat
Dostlar kablolu/kablosuz kullanılabilen bir mouse arıyorum.
Kronik sorunu bulunmayan ve RGB'si bulunan, en azından tekerleğinde RGB olması gerekiyor.
Önerilerinizi bekliyorum.

Şu an SS Rival 3 Wireless kullanıyorum, bu fareyi kimseye önermiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önerici haricinde, rival 3 almayı düşünenler gerçekten uzak dursun paranızı çöpe atmayın

Kronik sorunu bulunmayan ve RGB'si bulunan, en azından tekerleğinde RGB olması gerekiyor.

Hocam şu anda çoğu kaliteli modelde RGB bulunmuyor ne yazık ki bunları önerebilirim ama ikisinde de RGB yok sanırım.

Düz R1 modelini kullanıyorum;
alalı 1-2 ay oldu şuanlık gayet memnunum benim de eski mouseum rival 3 wireless. Bundan sonra elime pil takılı rival 3'ü alınca elimde tuğla tutuyomuşum gibi hissettim eziyet etmişiz kendimize. Dediğim gibi bu sene yks senem oyun oynamayacağım için düz r1 modelinin yeteceğini düşünerek aldım ve gayet memnunum. Siz amacınıza göre Pro Max modelini alabilirsiniz o çok daha övülüyor. Hem kutu içeriği daha zengin hem malzeme kalitesi ve batarya olarak da çok daha iyi diğer versiyonlarından. İyi akşamlar dilerim.

Düz R1 modelini kullanıyorum;
alalı 1-2 ay oldu şuanlık gayet memnunum benim de eski mouseum rival 3 wireless. Bundan sonra elime pil takılı rival 3'ü alınca elimde tuğla tutuyomuşum gibi hissettim eziyet etmişiz kendimize. Dediğim gibi bu sene yks senem oyun oynamayacağım için düz r1 modelinin yeteceğini düşünerek aldım ve gayet memnunum. Siz amacınıza göre Pro Max modelini alabilirsiniz o çok daha övülüyor. Hem kutu içeriği daha zengin hem malzeme kalitesi ve batarya olarak da çok daha iyi diğer versiyonlarından. İyi akşamlar dilerim.
Bunda RGB var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı