1.500 TL'ye fare önerisi

Bütçe
1500

kaan2608

Yoctopat
Daha fazla  
Ben oyun için bir mouse arıyorum. Her türlü oyunu oynuyorum FPS oyunu için de iyi Minecraft'ta da drug Click benzeri yapabileceğim, yüksek hzli 1000-1500 civarı bir mouse önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben oyun için bir mouse arıyorum. Her türlü oyunu oynuyorum FPS oyunu için de iyi Minecraft'ta da drug Click benzeri yapabileceğim, yüksek hzli 1000-1500 civarı bir mouse önerebilir misiniz?

Fareyi nasıl tutuyorsunuz? Ve drag Click mouseler şu anda pek ucuz değil, daha doğrusu istediğiniz standartlarda uygun değil, Minecraft için klasik Glorious Model O alınır ama eskide kaldı.

Fareyi nasıl tutuyorsunuz? Ve drag Click mouseler şu anda pek ucuz değil, daha doğrusu istediğiniz standartlarda uygun değil, Minecraft için klasik Glorious Model O alınır ama eskide kaldı.
Kral ozaman boşver minecraft falan direk sağlam bir fps oyunları için sağlam bi mouse varmı kabloluda olur kablosuzda veya hangisi daha iyi olursa el tutuş şeklim bilmiyorum internetten baktım palm gripmiş

MediaMarkt'tan Razer al kafan rahat olsun yalnız eski farelerinı alma.

Hangi modeli önerirsin

Kral o zaman boş ver Minecraft falan direk sağlam bir FPS oyunları için sağlam bir mouse var mı kabloluda olur kablosuzda veya hangisi daha iyi olursa el tutuş şeklim bilmiyorum internetten baktım palm gripmiş.

Hangi modeli önerirsin.

Elinizin boyutu nasıl büyükse DeathAdder Essential küçükse Viper Mini ama Viper Mini'nin sensörü daha iyi.

Yeni konular

Geri
Yukarı