Ben oyun için bir mouse arıyorum. Her türlü oyunu oynuyorum FPS oyunu için de iyi Minecraft'ta da drug Click benzeri yapabileceğim, yüksek hzli 1000-1500 civarı bir mouse önerebilir misiniz?
Ben oyun için bir mouse arıyorum. Her türlü oyunu oynuyorum FPS oyunu için de iyi Minecraft'ta da drug Click benzeri yapabileceğim, yüksek hzli 1000-1500 civarı bir mouse önerebilir misiniz?
Kral ozaman boşver minecraft falan direk sağlam bir fps oyunları için sağlam bi mouse varmı kabloluda olur kablosuzda veya hangisi daha iyi olursa el tutuş şeklim bilmiyorum internetten baktım palm gripmişFareyi nasıl tutuyorsunuz? Ve drag Click mouseler şu anda pek ucuz değil, daha doğrusu istediğiniz standartlarda uygun değil, Minecraft için klasik Glorious Model O alınır ama eskide kaldı.
MediaMarkt'tan Razer al kafan rahat olsun yalnız eski farelerinı alma.
Kral o zaman boş ver Minecraft falan direk sağlam bir FPS oyunları için sağlam bir mouse var mı kabloluda olur kablosuzda veya hangisi daha iyi olursa el tutuş şeklim bilmiyorum internetten baktım palm gripmiş.
Hangi modeli önerirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.