onu düşünüyordum ama stok kalmamış, attack shark x3 düşünüyorum o nasıldır?Klişe gelecek ama VXE R1 Wireless Mouse. Aşırı bir kalite beklemeyin bu bütçede.
Onun yerine R1 SE+ alman daha iyi olur. X3' de sorun yaşama ihtimalin yüksek. Forumda fazla sayıda takılma yada bağlantı kopması yaşayan vardı.onu düşünüyordum ama stok kalmamış, attack shark x3 düşünüyorum o nasıldır?
Onun yerine R1 SE+ alman daha iyi olur. X3'de sorun yaşama ihtimalin yüksek. Forumda fazla sayıda takılma ya da bağlantı kopması yaşayan vardı.
Hocam zaten herkes sorun yaşar demedim, sorun yaşama ihtimalin yüksek dedim. Forumdaki X3 sorunlarının olduğu konulara bakarsan anlarsın zaten.X3 arkadaşım kullanıyor çok övdü sorun da yaşamamış hiç. R1'in beyaz modelinde stok varmış bütçeyi biraz daha zorlayıp alabilirim ama gerek var mı sizce?
Hocam zaten herkes sorun yaşar demedim, sorun yaşama ihtimalin yüksek dedim. Forumdaki X3 sorunlarının olduğu konulara bakarsan anlarsın zaten.
Bütçe sınırdaysa ve daha fazla zorlamak istemiyorum dersen R1 SE+ de yeterli olur.
VXE R1 daha iyi olur hocam, hem bir sorun olursa servise yollarsın en azından ve zaten kalite olarak da aj159 prodan daha iyi bir mouse zaten.Biraz zorlayabilirim. Temu'dan Ajazz AJ159 Pro da alabilirim 1700 TL gibi bir fiyata geliyor, sizce R1 mi AJ159 mu?
tamamdır hocam teşekkür ederim hafta içi alıcam umarım stok bitmez.VXE R1 daha iyi olur hocam, hem bir sorun olursa servise yollarsın en azından ve zaten kalite olarak da aj159 prodan daha iyi bir mouse zaten.
Stok bitse de VXE R1 leri hızlı yeniliyorlar genelde hocam, çok dert etmene gerek olmaz yani, hayırlı olsun şimdiden.tamamdır hocam teşekkür ederim hafta içi alıcam umarım stok bitmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.