Emirfe
Hectopat
Herhangi bir şey belirtmediler mail ve arama yolu ile, takılma mevcut. Mousepad seçiyor mouse@Emirfe hocam sorun bulamadılar mı? Belki switchleri değiştirmişlerdir. Şu an sorun devam ediyor mu?
Herhangi bir şey belirtmediler mail ve arama yolu ile, takılma mevcut. Mousepad seçiyor mouse@Emirfe hocam sorun bulamadılar mı? Belki switchleri değiştirmişlerdir. Şu an sorun devam ediyor mu?
Arkadaşım valorant yücelik 3 oyuncu, Logitech G305 lightspeed kullanıyor 1200 1300 civarı fiyatı öneriyor gayette, olmadı Asus rog serisine bakın derim.Arkadaşlar bütçem belirttiğim gibi, Hz değeri yüksek, IPS değeri yüksek bir mouse arıyorum. Bu fiyat bandı belirtilince bir kaş kişi direkt M3 N3 vs gibi yeni ürünleri öneriyorlar ama ürünler yeni uzun kullanımına dair bilgi yok ve güvenmiyorum. İyi olduğunu da düşünmüyorum. Alabileceğim en iyi fareyi önerme şansınız var mı?
Bende de yeni bir sorun çıktı hocam, sensör çalışmıyorHerhangi bir şey belirtmediler mail ve arama yolu ile, takılma mevcut. Mousepad seçiyor mouse![]()
Gıcırdama mevcut. 2 tane kağıt yollamışlar alakasız ne yaptıkları bile yazmıyor. Penta'ya yolluyorlar zaten nerden aldıysanız alın. Özetle bu şekilde değişim olmadı seri numarası aynı zaten eskisiyle.
Eski konu, aldı zaten.Arkadaşım valorant yücelik 3 oyuncu, Logitech G305 lightspeed kullanıyor 1200 1300 civarı fiyatı öneriyor gayette, olmadı Asus rog serisine bakın derim.
Hayırlı olsun o zaman.Bende de yeni bir sorun çıktı hocam, sensör çalışmıyorBildiğin bir anda donuyor mouse ışıkları, tuşları vb. her şey çalışıyor ama 5 saniye aralıksız asla ama asla hareket etmiyor. Mousepad ile de alakası yok çünkü olsa olurdu şu ana kadar, çok saçma.
Eski konu, aldı zaten.
Aldık hocam mouseu garantiye de gönderdik garantiden de geldi 1650 civarına aldım bende bunu rog bu da. Patladı elimizdeArkadaşım valorant yücelik 3 oyuncu, Logitech G305 lightspeed kullanıyor 1200 1300 civarı fiyatı öneriyor gayette, olmadı Asus rog serisine bakın derim.
Muhtemelen benimkiyle benzer sorun, benim ki mousepadde sensörü durduruyor işte anlamıyorum anlayamayacağımBende de yeni bir sorun çıktı hocam, sensör çalışmıyorBildiğin bir anda donuyor mouse ışıkları, tuşları vb. her şey çalışıyor ama 5 saniye aralıksız asla ama asla hareket etmiyor. Mousepad ile de alakası yok çünkü olsa olurdu şu ana kadar, çok saçma.
Eski konu, aldı zaten.
Evet o sebeple garanti ile uğraşmak istemiyorum hiç aynı yollayacaklar çünkü. Ama benimki direkt her yerde oluyor neden anlamadım. Birkaç saat sonra oluyor falan aşırı saçma. En başta yoktu 1 ay geçti olmaya başladı.Aldık hocam mouseu garantiye de gönderdik garantiden de geldi 1650 civarına aldım bende bunu rog bu da. Patladı elimizde
Muhtemelen benimkiyle benzer sorun, benim ki mousepadde sensörü durduruyor işte anlamıyorum anlayamayacağımGarantiye göndermek istiyorsanız gönderdiğiniz gibi geri gelecek bilginiz olsun.
%100 Şarj edin bi şarj belki 10 15 e düşünce oluyordur.Evet o sebeple garanti ile uğraşmak istemiyorum hiç aynı yollayacaklar çünkü. Ama benimki direkt her yerde oluyor neden anlamadım. Birkaç saat sonra oluyor falan aşırı saçma. En başta yoktu 1 ay geçti olmaya başladı.
Yok hocam şarj zaten %20 olduğu an şarja takıyorum. Full şarjda bile oluyor anlamadım gitti.%100 Şarj edin bi şarj belki 10 15 e düşünce oluyordur.
Ben size anlatayım hocam, Mouse Bozuk.Yok hocam şarj zaten %20 olduğu an şarja takıyorum. Full şarjda bile oluyor anlamadım gitti.
Kesinlikle öyle ya. Aslında aşırı iyi mouse ama şu sorunlar olmasa keşke...Ben size anlatayım hocam, Mouse Bozuk.Serisi bozuk. Çıkışı arızalı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.