Baguvix61 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 594 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #1 Merhabalar, 1.6THP C4 aracıma yağ arıyorum. Ustam 5W-30 Total ineo mdc koydu. Ama araç yağ yakıyor. THP İçin özel bir yağ var mı bildiğiniz?
Merhabalar, 1.6THP C4 aracıma yağ arıyorum. Ustam 5W-30 Total ineo mdc koydu. Ama araç yağ yakıyor. THP İçin özel bir yağ var mı bildiğiniz?
Myk61 Megapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.389 Çözümler 105 29 Haziran 2024 #2 5-30 Motülden başka yağ kullanmadım ama bende yağ yakma yoktu. Amerikadan getirttiğim güçlendirilmiş kol piston ile kullanıyordum. Yağ yakan arabalara bir tık kalın yağ koyabiliyorlar ama ne kadar sağlıklı tartışılır.
5-30 Motülden başka yağ kullanmadım ama bende yağ yakma yoktu. Amerikadan getirttiğim güçlendirilmiş kol piston ile kullanıyordum. Yağ yakan arabalara bir tık kalın yağ koyabiliyorlar ama ne kadar sağlıklı tartışılır.
Baguvix61 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 594 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #3 Myk61 dedi: 5-30 Motülden başka yağ kullanmadım ama bende yağ yakma yoktu. Amerikadan getirttiğim güçlendirilmiş kol piston ile kullanıyordum. Yağ yakan arabalara bir tık kalın yağ koyabiliyorlar ama ne kadar sağlıklı tartışılır. Genişletmek için tıkla... Yağ yakma şehir içinde olmuyor yalnızca otobanda performanslı kullandığımızda oluyor.
Myk61 dedi: 5-30 Motülden başka yağ kullanmadım ama bende yağ yakma yoktu. Amerikadan getirttiğim güçlendirilmiş kol piston ile kullanıyordum. Yağ yakan arabalara bir tık kalın yağ koyabiliyorlar ama ne kadar sağlıklı tartışılır. Genişletmek için tıkla... Yağ yakma şehir içinde olmuyor yalnızca otobanda performanslı kullandığımızda oluyor.
Myk61 Megapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.389 Çözümler 105 29 Haziran 2024 #4 Baguvix61 dedi: Yağ yakma şehir içinde olmuyor yalnızca otobanda performanslı kullandığımızda oluyor. Genişletmek için tıkla... Yüksek devirde yakıyor demekki zamanla ilerler ve artık motora girme zamanı gelir.
Baguvix61 dedi: Yağ yakma şehir içinde olmuyor yalnızca otobanda performanslı kullandığımızda oluyor. Genişletmek için tıkla... Yüksek devirde yakıyor demekki zamanla ilerler ve artık motora girme zamanı gelir.
C Cengiz css Yoctopat Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #5 Baguvix61 dedi: Merhaba, 1.6thp C4 aracıma yağ arıyorum. Ustam 5W-30 Total ineo mdc koydu. Ama araç yağ yakıyor. Thp için özel bir yağ var mı bildiğiniz? Genişletmek için tıkla... Total HTC 5 30 özel yağıdır harici yağ kullanmayın rcz thp kullanıcısıyım yedek parca işi yapıyorum.
Baguvix61 dedi: Merhaba, 1.6thp C4 aracıma yağ arıyorum. Ustam 5W-30 Total ineo mdc koydu. Ama araç yağ yakıyor. Thp için özel bir yağ var mı bildiğiniz? Genişletmek için tıkla... Total HTC 5 30 özel yağıdır harici yağ kullanmayın rcz thp kullanıcısıyım yedek parca işi yapıyorum.