1.600.000 TL'ye araba önerisi

Kennys 12

Hectopat
Daha fazla  
Bu bütçeye genç işi dizel, ya da az yakacak bir benzin hybrid hatchback hangi arabayı önerirsiniz?
Aklımda 1.6 TDI BlueMotion Highline Golf 7.5 var ancak 130 bin civarında km bulunabiliyor.
Sizin fikriniz nedir neler alınır?
Biraz da agresif kullanıyorum, ancak bakımını aksatmam aşırı derecede zorlamam.

Talisman premium satması zor binici olarak o fiyata en kalitelisi

Bu bütçeye genç işi dizel, ya da az yakacak bir benzin hybrid hatchback hangi arabayı önerirsiniz?
Aklımda 1.6 TDI BlueMotion Highline Golf 7.5 var ancak 130 bin civarında km bulunabiliyor.

Subaru Impreza Al keyfine bak yeni istiyorsan Astra yeni kasa olabilir 130 bin km de Golf o fiyatlara mantıksız bence

1.2 Astra ve 308 sakın almayın hocam. Benim böyle bir bütçem olsa gözüm kapalı 1.5 EcoTSI FR Leon alırdım. Manuel olurdu ama inanılmaz keyif verirdi. Düşürebilirsem ortalama km 1.5 yeni Leon bakardım. 70-80 bin km bandına temiz 7.5 gelirse tadından yenmez.

1.2 Astra ve 308 sakın almayın hocam. Benim böyle bir bütçem olsa gözüm kapalı 1.5 ecotsı fr leon alırdım. Manuel olurdu ama inanılmaz keyif verirdi. Düşürebilirsem ortalama km 1.5 yeni leon bakardım. 70-80 bin km bandına temiz 7.5 gelirse tadından yenmez.

Astra ve 308 neden almayın dediniz hocam motoru iyi değil midir benim pek bilgim yok.

Astra ve 308 neden almayın dediniz hocam motoru iyi değil midir benim pek bilgim yok.

1.2 PureTech şu an güncel piyasada en güvenilmez Turbo benzin motordur. 2023 Ekim sonrası trigerin kayışa geçildiği belirtiliyor fakat ben 1000 km yakın kullandım. Bahsettiğim diğer araçlara kıyasla hiç keyif almadım.

1.2 PureTech şu an güncel piyasada en güvenilmez Turbo benzin motordur. 2023 Ekim sonrası trigerin kayışa geçildiği belirtiliyor fakat ben 1000 km yakın kullandım. Bahsettiğim diğer araçlara kıyasla hiç keyif almadım.

120 130 bin km civarına golf 7.5 ya da 1.5ecotsi frlar var 100 110 civarında temiz olarak, hangisini tercih ederdiniz?

120 130 bin km civarına golf 7.5 ya da 1.5ecotsi frlar var 100 110 civarında temiz olarak, hangisini tercih ederdiniz?

VW ve otomatik olmasından dolayı 7.5 daha iyi prim yapar ve kolay satılır. Zevk olarak ben Leon derdim :) ikisi de birbirinden güzel makineler, özellikle highline golf7.5 tuning ve ECU gibi ekstralar yapacaksanız çok açık.

Aklımda 1.6 TDI BlueMotion highline golf 7.5 var ancak 130 bin civarında km bulunabiliyor.

Leon ve golf derim susarım hocam 2020 1.5eco TSI olacak bir de ufff golf de aynı şekilde tercih edebilirsiniz genç arabaları 1 kere alın gençken bütçe el veriyorsa derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı