Büyüdükçe daha da uzar zaten çok takma boy elinde olan bir şey değil. Cüsse olarak genişleyebilirsin spor yaparak 45'i geçsen daha iyi bir görüntün olur.14 yaşındayım ve 1.61 boyum var kilomda 38 çoğu tanıdığım boyumun ideal olduğunu söylüyor ama kilo konusunda ben iyi olduğunu düşünmüyorum sizce nasıl.
Yaşına göre boyun iyi ama benim 10 yaşındaki yeğenim 40 kilo
Kilon çok az. 50-52 olman lazım, sen o kiloya çıkana kadar boyun da uzar sırıtmazsın. "Zargana" olmak gerçekten de kötü olur en azından psikolojin için.
GirdimErgenliğe girdin mi?
14 yaşındayım ve 1.61 boyum var kilomda 38 çoğu tanıdığım boyumun ideal olduğunu söylüyor ama kilo konusunda ben iyi olduğunu düşünmüyorum sizce nasıl.
Bu kiloyu yağla değilde evde vücut ağırlığıyla spor yaparak kas kütlesi ile alma imkanım varmı eğer spor yaparsam yapayım ve kalori yakıp kilo veririm diye başlayamıyorum endişeleniyorumKilonda ve boyunda ortalamanın altında boyun zamanla uzar. Kilo için bol bol yiyecen kilo alıp yağlanırım korkusu olmayacak önüne ne gelirse ye tıka basa doyana kadar.
Dostum spor yapıp bol protein yanına da karbonidrat tüketirsen kilo vermezsin ve sağlıklı bir şekilde kilo alırsın zaten kardiyo yapmadan spor yapmak çok kalori harcatmaz.Bu kiloyu yağla değilde evde vücut ağırlığıyla spor yaparak kas kütlesi ile alma imkanım varmı eğer spor yaparsam yapayım ve kalori yakıp kilo veririm diye başlayamıyorum endişeleniyorum
Bu kiloyu yağla değil de evde vücut ağırlığıyla spor yaparak kas kütlesi ile alma imkanım var mı eğer spor yaparsam yapayım ve kalori yakıp kilo veririm diye başlayamıyorum endişeleniyorum.
Hocam ne alaka spor sadece kilo vermek için mi yapılıyor bol bol ne gelirse ye demişsiniz ama öyle sağlıksız bir beslenme tarzı edinileceğine bu kiloda kalsın daha iyi.Amacım gururunu kırmak veya seni aşağılamak değil yanlış anlama ama 38 kiloda neyin sporunu yapacaksın 2 kilo daha versen alt sınırın bile altında kalacan önerim ilk önce bir doktora görünüp yardım alman olman gereken kiloya gel ondan sonra sporunu yap.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.