1.7 GHz Pentium sisteme yükseltme

Onurkurklu

Hectopat
Yer
Bursa, TÜRKİYE
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar bu PC'de CS:GO açmak istiyorum. 60 FPS bile yeter. Yeni PC alacak kadar param yok ama upgrade edebilirim diye düşünüyorum. Sistem aşağıdaki gibi hangi parçaları yükseltmem lazım?

Pentium 1.7 GHz
2 GB RAM
Onboard ekran kartı

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar böyle özeliklere sahip olan bir bilgisayarın CS:GO yu stabil açabilecek olduğunu düşünmüyorum çünkü ne kadarda oyunlarda yük ekran kartına binse bi çok oyunda işlemcininde önemi büyük.

Arkadaşlar bu PC'de CS:GO açmak istiyorum. 60 FPS bile yeter. Yeni PC alacak kadar param yok ama upgrade edebilirim diye düşünüyorum. Sistem aşağıdaki gibi hangi parçaları yükseltmem lazım?

Pentium 1.7 GHz
2 GB RAM
Onboard ekran kartı

Hocam CSGO'da 4 çekirdek performansı aşırı hissediliyor. Anakartınızı, diğer bileşenlerinizi ve bütçenizi yazın. Ona göre öneride bulunalım.

Benim şuan ki bilgisayarım daha upgrade yapacağım 2 aya. düşük grafik ve 800x600 de 70 100 arası alıyorum ve 1024x768 60 - 70 alıyorum oyundan bence güzel ama sana ben şuan ki sistemimi sistemimi söleyeyim.

İşlemci : İntel Pentium Dual Core E6600
Ram : 2 GB
Ekran Kartı : AMD Radeon HD 4330

Eğer 2 ay beklerim dersen işlemci ile ekran kartını ucuza satarım. Arıza görmedi hatta servise bile göndermedim. Upgradelememin sebebi ise R6 ve Rocket League gibi oyunları oynamak istemem.

Benim şuan ki bilgisayarım daha upgrade yapacağım 2 aya. düşük grafik ve 800x600 de 70 100 arası alıyorum ve 1024x768 60 - 70 alıyorum oyundan bence güzel ama sana ben şuan ki sistemimi sistemimi söleyeyim.

İşlemci : İntel Pentium Dual Core E6600
Ram : 2 GB
Ekran Kartı : AMD Radeon HD 4330

Eğer 2 ay beklerim dersen işlemci ile ekran kartını ucuza satarım. Arıza görmedi hatta servise bile göndermedim. Upgradelememin sebebi ise R6 ve Rocket League gibi oyunları oynamak istemem.
Aslında ekran kartını alabilirim fiyatı nedir? Birde işlemcim 1.7 ghz sıkıntı yapar mı?

Benimki 3.06 gHz sıkıntısız çalışıyor ama seninkinin dar boğaz yapar mı bilemem internette benim ekran kartım olmasa da bir alt yada bir üst ekran kartların testini bulabilirsin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı