Sıfır Tucson o paraya yok hocam. 2.1 civarıTucson veya sportage baktınız mı hocam.
Sıfır Tucson o paraya yok hocam. 2.1 civarıTucson veya sportage baktınız mı hocam.
Sportage'da indirim yapıyorlar. ÖTV muafiyetinden dolayı stoklar kaldı ve kasa makyajlanacağı için stok eritmek istiyorlar. 160HP motoru güzeldir.Tucson veya sportage baktınız mı hocam.
Corolla Cross.4 kişilik aile için 1.900.000 TL'ye kadar sıfır SUV araba bakıyoruz elektrik benzin hibrid fark etmez konfor önemli.
Yeni Opel grandland elektrik full paket nasıldır boş paket e-3008e ya da orta paket Renault austral yerine tercih edilir mi?
Elektrikli motorun sarji bitince aracin motoru cok dusuk kaliyor bence direk EV modelinin bakilmasi daha mantikli.BYD Seul Plugin Hybrid varken diğerlerine bakılmaz bile.
Kronik o tarz sorun bende duymustum ve zannedersem cozemiyorlardi, suan duzeldi mi bilmiyorum.Psa arabalarına bulaşmayın. Austral de bazı araçlarda ciddi elektrik kaçağı olduğunu duydum kronik mi değil mi bilmiyorum. Harici kasası özellikleri hangi arabanın hoşunuza gittiyse alabilirsiniz sonuçta para sizden çıkacak içinize sinmesi önemli.
Elektrikli motorun şarjı bitmeyecek şekilde ayarlanabiliyor.Corolla Cross.
Elektrikli motorun sarji bitince aracin motoru cok dusuk kaliyor bence direk EV modelinin bakilmasi daha mantikli.
Kronik o tarz sorun bende duymustum ve zannedersem cozemiyorlardi, suan duzeldi mi bilmiyorum.
BYD servislerini Ankara'da sevmediğim Toyota veriyor. Garantisi bitince usta bulmak da zor. Ayrıca Türkiye'de olması gerekenden pahalı sattıkları için kendini ülkemizde kanıtlamamış bir aracı almazdım açıkçası. Ufak TRIM parçaları kırılsa ya da Allah korusun kaza yapsanız parça beklemekle uğraşacaksınız.
Kağıt üzerinde güzel olması alınabilir olduğu anlamına gelmiyor benim için.
Psa grubunun elektrikli otomobillerine güvenmiyorum.
Fransız otomobilleri sorun çıkarma açısından daha kötü genel olarak. Bu sektöre yeni giriş yaptılar ve birkaç yıl daha geçmeden güvenemiyorum.Neden hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.