1.900.000 TL'ye sıfır SUV araba önerisi

Psa arabalarına bulaşmayın. Austral de bazı araçlarda ciddi elektrik kaçağı olduğunu duydum kronik mi değil mi bilmiyorum. Harici kasası özellikleri hangi arabanın hoşunuza gittiyse alabilirsiniz sonuçta para sizden çıkacak içinize sinmesi önemli.

BYD servislerini Ankara'da sevmediğim Toyota veriyor. Garantisi bitince usta bulmak da zor. Ayrıca Türkiye'de olması gerekenden pahalı sattıkları için kendini ülkemizde kanıtlamamış bir aracı almazdım açıkçası. Ufak trim parçaları kırılsa yada Allah korusun kaza yapsanız parça beklemekle uğraşacaksınız.

Kağıt üzerinde güzel olması alınabilir olduğu anlamına gelmiyor benim için.

4 kişilik aile için 1.900.000 TL'ye kadar sıfır SUV araba bakıyoruz elektrik benzin hibrid fark etmez konfor önemli.
Yeni Opel grandland elektrik full paket nasıldır boş paket e-3008e ya da orta paket Renault austral yerine tercih edilir mi?
Corolla Cross.

BYD Seul Plugin Hybrid varken diğerlerine bakılmaz bile.
Elektrikli motorun sarji bitince aracin motoru cok dusuk kaliyor bence direk EV modelinin bakilmasi daha mantikli.

Psa arabalarına bulaşmayın. Austral de bazı araçlarda ciddi elektrik kaçağı olduğunu duydum kronik mi değil mi bilmiyorum. Harici kasası özellikleri hangi arabanın hoşunuza gittiyse alabilirsiniz sonuçta para sizden çıkacak içinize sinmesi önemli.
Kronik o tarz sorun bende duymustum ve zannedersem cozemiyorlardi, suan duzeldi mi bilmiyorum.

Corolla Cross.

Elektrikli motorun sarji bitince aracin motoru cok dusuk kaliyor bence direk EV modelinin bakilmasi daha mantikli.

Kronik o tarz sorun bende duymustum ve zannedersem cozemiyorlardi, suan duzeldi mi bilmiyorum.
Elektrikli motorun şarjı bitmeyecek şekilde ayarlanabiliyor.

BYD servislerini Ankara'da sevmediğim Toyota veriyor. Garantisi bitince usta bulmak da zor. Ayrıca Türkiye'de olması gerekenden pahalı sattıkları için kendini ülkemizde kanıtlamamış bir aracı almazdım açıkçası. Ufak TRIM parçaları kırılsa ya da Allah korusun kaza yapsanız parça beklemekle uğraşacaksınız.

Kağıt üzerinde güzel olması alınabilir olduğu anlamına gelmiyor benim için.

Türkiye'de olması gerekenden pahalı satmalarının nedeninin BYD olmadığını düşünüyorum. 1.8 Milyona yerli yerli diye oy topladıkları TOGG varken, BYD Atto 3 1 milyona satılırsa, iktidarın TOGG balonu patlar. O yüzden ben, saraydan talimat geldiğini düşünüyorum.

Fransız otomobilleri sorun çıkarma açısından daha kötü genel olarak. Bu sektöre yeni giriş yaptılar ve birkaç yıl daha geçmeden güvenemiyorum.

Elektrikli otomobil dediğiniz kendi platformunda üretilmeli. Benzinli araç dinamiğiyle üretilmiş sonradan elektriğe adapte edilmiş araçlar daha az güvenli veya verimsiz oluyor. Kasanın kalitesi ve ağırlık merkezi önemli bu konuda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı