Satıldı 1 adet Lancool II Mesh RGB OEM Fan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
115
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Satıldı.

Fanlar, sadece Lancool II Mesh RGB icerisinden cikan OEM fanlardir. Harici olarak sifir bir sekilde satin alamazsiniz.

LED baglantisi DRGB basligina sahip, fan baglantisi ise 3 pin. Yani ARGB girisli sanip almayin, basligi DRGB. DRGB ile ARGB, mantik olarak ayni, sadece giris uclari farkli.

49 CFM degerine sahiptir. LED'leri oldukca doygundur. OEM bir urun oldugu icin kutusu yok ama harici bir kutu ile kolileyecegim.

9E824254-36EC-439D-A344-103CC6B7A783.jpeg

Son düzenleme:
P360A kasamda iki adet DRGB fan mevcut, bu fanlarda ARGB kablo da var. Ledlerini tek ARGB (veya DRGB) kablodan kontrol edebilmem için bir de ek soket bulunuyor, bu soketten sahip olduğunuz fanlarda mevcut mu acaba?

P360A kasamda iki adet DRGB fan mevcut, bu fanlarda ARGB kablo da var. Ledlerini tek ARGB (veya DRGB) kablodan kontrol edebilmem için bir de ek soket bulunuyor, bu soketten sahip olduğunuz fanlarda mevcut mu acaba?
DRGB uc var yalnizca. ARGB donusturucu yok.

Erkek olan giris var sadece fanlarda.

B0E65503-C189-4365-8FED-7572C847F665.jpeg

O zaman sizdeki üç fanı birbirine bağlayamıyoruz sanırım, doğru muyum? Bendeki iki fanda hem dişi hem erkek soket var, yani bir adet dişi boşta şu an.
Evet, baglayamiyorsunuz. Kasada bu coklayici mevcut ancak kasaya lehimli.

TR'de bu dönüştürücüden yok sanırım. Şu lehimli aleti koparabilme şansınız yok mu?😅
Hocam bu komik bağlantının ülkemizde dönüştürücüsü yok maalesef. Yani satın alan kişide DRGB bağlantı yoksa LED'siz kullanacak diyeyim kısacası.

@boifromasgard Hocam bu arada 2 tanesi için kapora aldım, yani elimde 1 adet var. Almak isterseniz size verebilirim. P360A kullanıyordunuz sanırım siz, sizde DRGB'si çalışacaktır.

Son düzenleme:
Hocam bu komik bağlantının ülkemizde dönüştürücüsü yok maalesef. Yani satın alan kişide DRGB bağlantı yoksa LED'siz kullanacak diyeyim kısacası.

@boifromasgard Hocam bu arada 2 tanesi için kapora aldım, yani elimde 1 adet var. Almak isterseniz size verebilirim. P360A kullanıyordunuz sanırım siz, sizde DRGB'si çalışacaktır.
Sağ olun hocam almışken üçlü almak istiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı