1 ay önce alınan monitörün alt köşesinde ölü piksel çıktı

Bir tane sıkışmış pixeli servis kabul etmez. Boşu boşuna monitörsüz kalmış olur ve kargoda monitörün başına gelebilecek bir sürü sorun var. Göndermeden önce servisi arayıp sorarsa zaten bir şey yapamayacaklarını söylerler.

Göndermeden bilemezsiniz
Bankada öyle dediler ürün değişti.
 
LCD panel üretiminde hata yapılmış görülmemiş paketlenmiş ve kullanıcıya satılmış ASUS ile irtibata geçin.

Bende seneler önce AOC marka monitör almıştım bu şekilde 1 ölü pikseli vardı servis ve iade işi ile uğraşmak istemediğim için hala bu şekilde kullanıyorum. Dikkat etmediğin sürece görmüyorsun bile
 
Benim gibi hata yapıp Trendyol tarzı sorumsuz bir firmadan aldıysanız değişimi çok uğraştırıcı bir işlem.

İncehesap'tan aldım.

LCD panel üretiminde hata yapılmış görülmemiş paketlenmiş ve kullanıcıya satılmış ASUS ile irtibata geçin.

Bende seneler önce AOC marka monitör almıştım bu şekilde 1 ölü pikseli vardı servis ve iade işi ile uğraşmak istemediğim için hala bu şekilde kullanıyorum. Dikkat etmediğin sürece görmüyorsun bile.

Zaten fotoğraftan dolayı parlak çıktı sadece açık mavi renkte görünüyor diğer türlü göremiyorum.

Ölü pikselin tamiri olmaz. Rahatsız etmiyorsa bir süre daha kullanmaya devam et, garantisi bitmesine yakın servise gönderirsen belki değişim yapılır, senin de yaklaşık 2 yıl kullandığın ürünü sıfırlama şansın olabilir.

6 ay içinde değişim olabiliyor diye duymuştum 3 yıllık garantisi var ürünün

Onun tamiri olmaz panel değişecek. Kaç aylık cihaz?
1 ay
 
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı