1 ayda 2-3 saat yürüyerek kilo verilir mi?

Hocam hareket olarak ne önerirsiniz sporda?
Hocam salondaki hocalar veyahut yetkililer sizlere program önerecektir. Açıkçası ilk girince yaklaşık 8-10 dakika ısınma-esneme hareketleri yapıyordum. Spor sonrası ağrılar ve sakatlanma riskine karşı gerçekten çok ama çok önemli herkes boş veriyor esnemeyi ama kritik.
İlk başta stabilize makinelere yönelin. Serbest ağırlıklarla çalışmayın. Makaralı dumbell, sırt ve bench gibi şeyler kullanın.

1-1.5 ay sonra ise serbest ağırlıklara yönelin. Serbestten kastım halterler, barlar ve dumbellardır.
Onun için önce ağırlıklara ve hareketlere adapte olmalısınız. İlk gidince full body program isteyin yardımcı olurlar.

Ben günde 1000 kaloriyi aşmadan + supplement + 1.5 saat ağırlık antrenmanı + yürüyüş ve salonda kardiyo ile 1 ayda 10-11 kilo verebildim aynı zamanda kas kütlesi ve kuvvet kazandım. Arkadaş salona adım atmadan az yiyerek ve çok hareket ederse gerçekten de sağlıksız bir biçimde kilo vermiş olur. Güçten düşer.

Aynen öyle hocam haklısınız lakin büyük oranda kilo vermek istemiyorsa yürüyüş ve diyet mantıklı bir seçim olur lakin 10 kilo üstüyse sporla birlikte götürmesi daha iyi olur ben şahsen öyle denedim günde sadece 350 gram kalori alarak 25 günde 6-7 kilo verdim aynı zamanda kas kütlesi koydum sonradan enerjim yetersiz kalıyor diye diyeti bıraktım lakin tekrar başlayacağım. Ama ne olursa olsun diyetisyene gitmeni öneririm en iyi bilgiyi bu alanda okumuş tecrübe etmiş kişi sana verecektir bize sadece öneri vermek düşer. Teşekkürler iyi günler dilerim.

Hocam hareket olarak ne önerirsiniz sporda?

Hocam fazlasıyla açıklayıcı anlatmış salona gidip Full body program isteyin hareketleri yapamazsanız yardım istemekten çekinmeyin. Salon abileri her zaman gelişmen için yardımcı olur. Arada onları izleyip birkaç hareket kapsan keyfine bakarsın ayrıca sporu bir süre yapınca verdiği zevkten dolayı bırakmakda istemezsin senin için iyi olur.

Geri
Yukarı