yetişir ama o 1 ay boyunca sosyal hayatını feda etmen lazımSon 1 ay kaldı, biliyorum, matematik 22, Türkçe 25, sosyal yetişirse 8, fen 7 net çıkıyor, ortalama 1 ayda MSÜ yetişir mi? Havacılık istiyorum.
Adam 22 net zaten ne temel atması?10 GÃNDE MATEMATİK TEMEL ATMA GARANTİ MATEMATİK KAMPI matematiği bununla hallet acilinden kitabını al diğerlerine de fazla kasman gerekecek (sosyal konularını aşırı uzun anlatanlardan dinleme tüm ders konuları 20 saatte bitecek kadar kısa) problem olarak da acilin problem soru bankası tüm problemleri işlemleriyle birlikte kitaba işlenmiş halde duruyor hangi problemde hangi formülü kullanman gerek vesaire yazıyor.
Adam 22 net zaten ne temel atması?
Temel atma kampı çok iş yapmaz temel her şeyi biliyor muhtemelen. Yapacağı en mantıklı şey problemlere abanmak ve geometrisi kötü ise düzeltmek.22 mat netiyle havacılığa gidemez harp okulları diğerlerine nazaran yüksek puan istiyor. eksiklerini tamamlaması en azından 5 net çok rahat artırması için önerdim.
Temel atma kampı çok iş yapmaz temel her şeyi biliyor muhtemelen. Yapacağı en mantıklı şey problemlere abanmak ve geometrisi kötü ise düzeltmek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.