1 ayda MSÜ yetişir mi?

Godsth

Centipat
Daha fazla  
Son 1 ay kaldı, biliyorum, matematik 22, Türkçe 25, sosyal yetişirse 8, fen 7 net çıkıyor, ortalama 1 ayda MSÜ yetişir mi? Havacılık istiyorum.

Türkçe 30 üstü gelir şanslıysan. Matematik orta zorlukta gelse 30 işaretlesen, sosyal için coğrafya kodları harita kampı + 6 günde garanti konular kampını izlesen, sınavdan önce felsefe ve din kavramlarını ezberlesen, sınavdan 1 gün önce tarih tekrar videosu izlesen, fen konulara üstten bakıp test çözmeden hızlıca bitirirsen neden olmasın. Geometrin kötüyse serisinden üçgenleri bitir.

10 GÃNDE MATEMATİK TEMEL ATMA GARANTİ MATEMATİK KAMPI matematiği bununla hallet (içinde ösym soruları da var) acilinden kitabını al diğerlerine de fazla kasman gerekecek (sosyal konularını aşırı uzun anlatanlardan dinleme tüm ders konuları 20 saatte bitecek kadar kısa) problem olarak da acilin problem soru bankası tüm problemleri işlemleriyle birlikte kitaba işlenmiş halde duruyor hangi problemde hangi formülü kullanman gerek vesaire yazıyor.

10 GÃNDE MATEMATİK TEMEL ATMA GARANTİ MATEMATİK KAMPI matematiği bununla hallet acilinden kitabını al diğerlerine de fazla kasman gerekecek (sosyal konularını aşırı uzun anlatanlardan dinleme tüm ders konuları 20 saatte bitecek kadar kısa) problem olarak da acilin problem soru bankası tüm problemleri işlemleriyle birlikte kitaba işlenmiş halde duruyor hangi problemde hangi formülü kullanman gerek vesaire yazıyor.
Adam 22 net zaten ne temel atması?

22 mat netiyle havacılığa gidemez harp okulları diğerlerine nazaran yüksek puan istiyor. eksiklerini tamamlaması en azından 5 net çok rahat artırması için önerdim.
Temel atma kampı çok iş yapmaz temel her şeyi biliyor muhtemelen. Yapacağı en mantıklı şey problemlere abanmak ve geometrisi kötü ise düzeltmek.

Temel atma kampı çok iş yapmaz temel her şeyi biliyor muhtemelen. Yapacağı en mantıklı şey problemlere abanmak ve geometrisi kötü ise düzeltmek.

Aga ben de öyle biliyorum zannediyordum ama bilmiyormuşum işte 14 olan mat netim şu an 29 TYT konularından soru çok nadir kaçırıp geo veya problemden gidiyor çoğu sorum şu anlık anlatmak istediğim sıfırdan başlasın değil videolara göz gezdirsin eksik olduğu veya takıldığı bir soru türü varsa yakalayıp o soru çözümünü bilsin ezberlesin. Temeli iyiyse zaten çoğu video 5 -10 dk sürer.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı