1 Aydan Sonra Foruma Döndüm!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi de "direk" yazmışım diye ban yemişim. Allah sizi bildiği gibi yapsın. Evde zaten dön dur hiçbir şey yok forumda vakit geçiririm diye düşünmüştüm hemen hevesi söndürdünüz. Çok teşekkürler sayın moderatör bey, ban yememek için buraya tam içimi dökemiyorum ama beni de Rota gibi gör tam açıklamadan veririm mesajı. Bundan da ban yiyeceksem yiyeyim. Aylarca gecelerce uykusuz kalıp emek verdiğim forumdan sürekli ban yemek cidden beni yordu artık. O moderatör beylerle umarım bir gün gerçek hayatta karşılaşırım.

@fromhell1 dur Allah'ını seversen 😀 Bir tanıdık ismin daha moderasyondan ötürü forumdan gitmesini istemiyorum :D
Hocam okulumdan daha çok önem verdiğim bir sitede değer görmeyi bırakın sürekli ban yemek artık beni bezdirdi, o moderatörler nasıl bu tavırla moderatörlüğe sahip anlamıyorum.

Moderatörlerin suçu yok ki. Kurallar neyse onu uyguluyorlar sonuçta. Her ne kadar sinir bozucu olsa da durum böyle.
Yahu hocam fiyatın yüksek olduğunu söylüyorum demek ki fiyatı düşürmeye çalışıyorum yani alacağım o ürünü. Ama neymiş efenim "Alıcı değilsen yazma" çat 1 ay yasak.
Sakin ol reis gitme üzersin bak ☹
Bu forumda tanınmıyorum ki, sevilmiyorum da pek bence. Çünkü bazen sert konuşuyorum, istemeden.
Tekrar hoşgeldiniz. Bi' ara Akina Dağı'nda bir touge yapalım. Yazarken daha dikkatli olmak lazım.
Akina da iyi de Irohazaka favorim hocam. Özellikle Assetto Corsa'da çok kolay geliyor bana.

Ülkemizdeki fırsatçılık -maalesef ki- Technopat'ın da, ikinci el bölümünü etkiledi. 3600 TL'den PS4 Pro vermeye çalışan vardı. :)

Ben de fiyatı ucuzlayın yazdım ve raporladım "fahiş" fiyattan dolayı.
Sonra ben de ban yedim. :)
Acil olarak, alıcı olmayanların da fiyat konusunda "fikir" belirtmesi gerek.

Saçma bir kural yüzünden, mağdur oluyoruz.

Hocam okulumdan daha çok önem verdiğim bir sitede değer görmeyi bırakın sürekli ban yemek artık beni bezdirdi, o moderatörler nasıl bu tavırla moderatörlüğe sahip anlamıyorum.

Yalan söylemeyeceğim, moderasyon bu forumda zamanını harcamış kişilere uyarı vermeyi daha çok seviyor. Düzenli olarak yazan kaç kişi gördüm bu yüzden bırakan. Moderatör arkadaşlarla bir sorunum yok tabii ama kimin moderatör olduğuna pek bakmıyor anlaşılan.

Bu forumda tanınmıyorum ki, sevilmiyorum da pek bence. Çünkü bazen sert konuşuyorum, istemeden.

Ben öyle düşünmüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı