1 Aydan Sonra Foruma Döndüm!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
2
Yer
İstanbul/Gaziosmanpaşa
2. el bölümüne mesaj atmıştım (ki fiyat uygun olsa cidden alacaktım) fakat "Alıcı değilseniz mesaj yazmayın" gibi bir uyarı ile 1 ay ceza yedim. Bu konuyu uzatınca konuyu onaylamıyorlar her neyse. O moderatöre de selam olsun, öbür dünya. Gelelim konumuza, uzun bir süre sonra geri döndüm. Mesajlara bırakın cevap vermeyi, raporlayamıyordum bile! Ne kadar gıcık olduğu anlatılmaz, yaşanır. Günün çoğu vaktini Sosyal'de geçirirdim, ondan yasaklanınca fazla oyun oynadım ve şu karantina zamanlarında bile günde 2 saat ile sınırlı bilgisayar kullanıyorum. Beni yasaklayan moderatöre selamlarımı ve sevgilerimi iletirim. :)

1 ay ceza aliyorsaniz o zaman bu sizin ilk vakaniz degil. Yanlis miyim?
Evet, 1 defa daha yemiştim sanırım. Onda fahiş fiyat var diye yazmıştım, alıcı değildim. Artık herhalde yazarken altına kalın yazıyla ben bunu almak için yazıyorum falan yazacağım.
Ben o uyarı sonrası ikinci el ilanlara Sosyal de bakmayı bıraktım zaten. Bence benim gibi bulaşma, gözün aydın. Hoş geldin dostum tekrardan.
Teşekkürler hocam. Ben de sanırım daha bakmayacağım ya.
İkinci el bölümüne yazma cezası 1 aydan başlayarak katlanıp gidiyor.
Hocam 2. el bölümünden değil, direkt tüm forumdan ban yedim ben. Bırakın yazmayı falan, mesaj bile beğenemiyordum.

İkinci el konularında aldığınız 1 aylık uyarı sadece o bölüm için geçerli. Sosyal'in diğer yerlerini kullanmaya devam edebiliyorsunuz. Bir değişiklik olmadıysa bilgim bu yönde.

Tekrar hoş geldiniz.

Hocam 2. el bölümünden değil, direkt tüm forumdan ban yedim ben. Bırakın yazmayı falan, mesaj bile beğenemiyordum.
Bunun sebebi ikinci el cezası yedikten sonra öfkenizi kusmak için, büyük harflerle yeni konu açmanız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı