1 aylık 5070 Ti keyfi iade edilir mi?

Taksitlide 7 ,peşinde 14 gün cayma hakkınız var. Şu an kabul etmeleri için hukuki bir sebep yok.

Amazondan aldıysan eder. Amazonun cayma hakkı 30 gün. Başka yerden aldıysan büyük ihtimal etmeyeceklerdir. Yasal cayma hakkın 15 gün.
Amazon iade politikasını güncelledi diye haberler okumuştum tam hatırlayamadım ama

Keyfi iade etmek yerine başta ihtiyacına göre seçim yap. Kimse, senin keyfine iade kartını almamalı, başkasının keyfine iade olmuş 5080 kartını kabul edecek misin?
Sizin gibiler yüzünden gerçekten sorun yaşayanlar mağdur olabiliyor.
Yerli - yabancı bu kartın ne performans verdiğinin onlarca testi varken neye karar veremedin de üst modele geçiyorsun?

Keyfi iade etmek yerine başta ihtiyacına göre seçim yap. Kimse, senin keyfine iade kartını almamalı, başkasının keyfine iade olmuş 5080 kartını kabul edecek misin?
Yerli - yabancı bu kartın ne performans verdiğinin onlarca testi varken neye karar veremedin de üst modele geçiyorsun?

İade edilmiş bir ürün tekrar dolaşıma sokulamaz hocam, o kadar düz mantık işlemiyor.

İade almaları için hiçbir hukuki sebep yok, isterseniz şansınızı deneyin ama bir şey çıkacağını sanmıyorum.

Komik :D

İade edilmiş bir ürün tekrar dolaşıma sokulamaz hocam, o kadar düz mantık işlemiyor.

İade almaları için hiçbir hukuki sebep yok, isterseniz şansınızı deneyin ama bir şey çıkacağını sanmıyorum.

Teşekkürler, Sahibinden'de satayım en iyisi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı