E Elasmotherium Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2017 Mesajlar 1.698 27 Aralık 2020 #1 Merhaba arkadaşlar, Elimdeki MSI H410M'A-PRO anakart boşa çıktı. 1 ay oldu alalı. Aslında Amazon'da iade hakkım var ama ben indirimle almıştım 530'a belki bu fiyata almak isteyen olur diye buraya koyuyorum. 3-4 güne satılmazsa iadeye yollarım bu yüzden pazarlık yoktur. İl: Kahramanmaraş Fiyat:525 Kargo dahil: 540 İletişim: Steam Dosya Ekleri iade.png 22 KB · Görüntüleme: 31 Son düzenleme: 27 Aralık 2020
Merhaba arkadaşlar, Elimdeki MSI H410M'A-PRO anakart boşa çıktı. 1 ay oldu alalı. Aslında Amazon'da iade hakkım var ama ben indirimle almıştım 530'a belki bu fiyata almak isteyen olur diye buraya koyuyorum. 3-4 güne satılmazsa iadeye yollarım bu yüzden pazarlık yoktur. İl: Kahramanmaraş Fiyat:525 Kargo dahil: 540 İletişim: Steam
Yehetto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.983 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 27 Aralık 2020 #2 Hocam açıkçası iade edeceğiniz fiyata satıyorsanız şahsen iade edin, işinizi baltalamak gibi olmasın ama.
Hocam açıkçası iade edeceğiniz fiyata satıyorsanız şahsen iade edin, işinizi baltalamak gibi olmasın ama.
E Elasmotherium Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2017 Mesajlar 1.698 28 Aralık 2020 #3 530'a ürün piyasada yok. en ucuz 580'e var. İhtiyacı olan varsa 50 lira ucuza almış olsun diye koydum buraya hocam. Çarşambaya kadar satılmazsa iade edecem zaten çarşamba günü. Yehetto dedi: Hocam açıkçası iade edeceğiniz fiyata satıyorsanız şahsen iade edin, işinizi baltalamak gibi olmasın ama. Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 27 Aralık 2020
530'a ürün piyasada yok. en ucuz 580'e var. İhtiyacı olan varsa 50 lira ucuza almış olsun diye koydum buraya hocam. Çarşambaya kadar satılmazsa iade edecem zaten çarşamba günü. Yehetto dedi: Hocam açıkçası iade edeceğiniz fiyata satıyorsanız şahsen iade edin, işinizi baltalamak gibi olmasın ama. Genişletmek için tıkla...