1 buçuk yılda SSD sağlığının 90'a gelmesi normal mi?

Oradaki verilere göre doğru ama SSD'nin diğer aksanları ile ilgili sağlık durumu yok. Yani tam bir bilgi yok dediğiniz gibi.
Takmasanız daha iyi olacak.

Hocam takmamaya çalışıyorum fakat bu sağlık durumu kafamın etini yiyor.
Normal gözüküyor. Ek olarak o değerler kontrolcü içindeki yazma ömrü ile alakalı. Yani pek önemi bana göre. Çünkü yeni nesil SSD diskler, o yazma ömründen çok daha fazla dayanıyor.

Hocam size de sormak isterim bu CrystalDiskInfo tam sağlık durumu hakkında net bir bilgi verebilir mi?

CrystalDiskInfo kontrolcü içinde yazma ömrü miktarına göre yüzdelik değer veriyor. Yani takıntı yapacak bir durum yok. Benim 860 EVO 1 yıl oldu aşağı yukarı bu halde;

Ekran görüntüsü 2021-12-12 214307.jpg

Ek olarak sizin bu durumunuz tamamen psikolojik takıntı. O yazılımları sürekli kontrol ettiğiniz için takıntı yapmışsınız.

CrystalDiskInfo kontrolcü içinde yazma ömrü miktarına göre yüzdelik değer veriyor. Yani takıntı yapacak bir durum yok. Benim 860 EVO 1 yıl oldu aşağı yukarı bu halde;

Eki Görüntüle 1240491

Ek olarak sizin bu durumunuz tamamen psikolojik takıntı. O yazılımları sürekli kontrol ettiğiniz için takıntı yapmışsınız.

Hocam pisikoloğa gidiyorum haplarımı yeni almaya başladım.

Eki Görüntüle 1240491

Bu değerler tahminimi hocam yani.

Evet, bu önemli değil dediğim gibi. Kontrolcü içindeki yazma ömrü ile alakalı. Daha önce dediğim gibi yine, yeni nesil SSD diskler bu yazma ömrünün kat ve kat üzerine çıkıyor.

Evet, bu önemli değil dediğim gibi. Kontrolcü içindeki yazma ömrü ile alakalı. Daha önce dediğim gibi yine, yeni nesil SSD diskler bu yazma ömrünün kat ve kat üzerine çıkıyor.

SSD ömrü kat kat üzerine çıkıyor hocam sağ olun orayı anladım fakat bu tahminimi sağlık oranı vermekte onu cevaplamadınızda sorayım dedim.
Tahminimi değerler.
Yazdığım değere göre tahmini bir sağlık durumumu çıkartıyor.
@300319

Değerler kontrolcü içindeki değer ile yazılımın kendi algoritması ile hesaplanıyor. Her yazılım farkı gösterebilir. Bunlar takılacak şeyler değil. Silin o yazılımları boş verin.

Değerler kontrolcü içindeki değer ile yazılımın kendi algoritması ile hesaplanıyor. Her yazılım farkı gösterebilir. Bunlar takılacak şeyler değil. Silin o yazılımları boş verin.

Sileceğim hocam fakat tahmin bir hesaplama sonucumu bilgi veriyor.
Onu da cevaplarsanız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video her sorunuzu cevaplıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Tamam hocam bakacağım.

Hocam baktım fakat anladığım kadarıyla garantisi bitince sıfıra düşmüş sağlık.
Sağlığını garanti ne kadar vaat eddiyse kaç TBW vaat ediyse onu aşnca 0 oluyor yani sağlığını garanti belirliyor.
@300319

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı